Anonimen -> RE: Spet nekaj novega (16.6.2009 22:34:42)
|
celulita nima samo 5% žensk. bodisi so suhe ali močnejše postave. ko ga enkrat dobiš, da lahko samo omiliš, odpraviš v celoti pa ne. proti celulitu oz. zmanjševanju je zelo pomemben dejavnik tudi spanec. kajti, če je nekdo veliko na nogah, pa premalo počiva, je to še toliko večji dejavnik, da se celulit nabere, kljub temu, da delaš vse ostalo zdravo. se pa strinjam, da veliko že pomaga, če si recimo vsak dan vmasiraš kako kremo in s tem povzročiš masažo, ki požene tudi prekrvavitev. torej ne kupujte dragih krem, ki obljubljajo čudeže, temveč si lepo vsak večer ali vsak dan lepo vmasirajte kako mleko in boste s tem že pripomogle k zmanjševanju. ogromno tekočine, tudi prehrana vpliva na celulit, stres je velik dejavnik za nastanek celulita, torej je potrebno za zmanjševanje narediti kar nekaj sprememb v navadah. za tekočino že velja od pamtiveka, da je dobro, če se jo spije vsaj 3 do 4 litre na dan - vode in ne raznih gaziranih pijač, kavic itd.. tako se koža hrani od znotraj in zunaj ter tudi se organizem ob tem dobro prečiščuje. za obraz uporabljam kremo iz naravnih stvari. nabavljam jo pri eni gospe, kjer ni kemičnih sestavin, tako je moj videz mlajši kot pa moj emšo. za telo uporabljam od nivee Nivea Baby Nutri Sensitive Nourishing Milk z naravnimi omega 6 lipidi, torej za otročke, kjer ni alkohola in barvil (v sodelovanju z dermatologi in pediatri) in še vsak je rekel, da imam kožo mehko ko dojenčkova rita. jem pa takrat, kadar sem lačna. četudi je to ob 10 zvečer. vendar se ne bašem z raznimi zrezki, sendviči, temveč s kakšnim sadjem.
|
|
|
|