mojca345 -> kamp in pes oz. kar dva psa (16.6.2009 1:09:04)
|
zdravo, malo pozno se zanimam, ampak vseeno. kako z psom v kamp ? kako ste šli na plažo brez psa in kje ste ga takrat pustili ? v šotor ga glih ne moreš zapret, kako urco bi človek tut rad za sebe imel. sama v šotoru skor ne vidim varijante z psom, edino če se skoz z možem izmenjujeva, samo potem ne bova imela nič od dopusta SKUPAJ. mogoče v prkolco ? nikoli še nisem bila z psom v campu, priznam. bila sem v apartmajih, ki so imeli ali balkon ali pa vrt tko, da se je vse dalo in predvsem ena soba ( ponavadi kopalnica ), je bila najbolj hladna, ko je res bilo čist preveč vroče za psa, da bi sploh vzunaj bil. v bližini smo imeli tudi gozdek, da smo se polulai in pokakali tam. ko smo pa šli na plažo popoldne ponavadi, pa seveda pes ni mogu it zraven. čeprav mislim, da sem ga imela ene 3 krat ( od 7 dni ) s seboj, ampak je bil tak del, da ni bilo ful folka in se je šla tudi sama kopat. drugače pa psa sicer so malečk tako pogledali, ko pa se je igrala pa so ga gledali in fotografirali. tko, da to se hitro menja, to mnenje... ampak zdej že goovrim svoje izkušnje, rada bi pa vaše in to " pes v kampu"....kako ste usklajevali, koliko ste morali doplačati. pa kateri kampi, ki jih poznate, da lahko psa sploh vzameš s seboj.
|
|
|
|