Bety11
|
No...berem vas in razmišljam, kako napisati, da boste razumele, kaj mislim... Mislim, da te malo hormoni dajejo in to se bo uredilo. Zmogla boš in vseeno je, ali so trije ali štiri....Kuhaš za vse in pereš za vse enako......Pri igranju in vzgoji, pa ti drugi otročički lahko samo pomagajo.... ////// Jaz bom letos 44 let in pričakujem 4.otroka.....s partnerjem, ki ni oče prejšnjih treh otrok...Od mene je mlajši precej let.....In nisva poročena, pa tudi poročila se ne bova... Potem ni treba, da razlagam, kako so se in kako se vsi križajo, ko me vidijo... Pa me ta moja velika rit zaboli za vse njih....!!!!!!! Jaz sem dolžna živeti svoje življenje, po svojih merilih in prepričanjih...Zelo neodgovorno ravna vsak tisti, ki živi teko, kot to hočejo drugi in svoje želje zanemarja... Basna: Na pot sta se odpravila oče, sin in tovorni osel. Šli so po cesti, ko je mimoidoči sosed komentiral, kako sta oče in sin neumna, da hodita mimo osla, ki bi jih lahko nosil na svojem hrbtu, saj to je tovorna žival.... In sta se oče in sin vsedla na osla. Mimoidoči drugi sosed se je pa zgražal, kako se upata matrati tako ubogo žival. Da bi vsaj eden se vsedel, pa bi on razumel, ne pa tako izkoriščati nemočna živa bitja... In je oče šel dol z osla. Na oslu je sedel samo sin. Pa je mimoidoči sosed komentiral, da kako sina ni sram, da se pelje okrog na oslu, ko pa njegov ubogi in starejši oče tako hodi za njim...Sram naj ga bo!!... In je sin šel dol z osla, pa se je oče vsedel gor. Pa je mimoidoči zmajal z glavo, kako očeta ni sram, da lepo uživa gor na oslu, ko pa njegov bogi sin mora za njim celo pot peš hodit??? To ni nobena očetovska skrb in on ni noben oče! In, je oče šel dol z osla, pa so vsi trije hodili po poti.... ///// Vse ljudi zadovoljiti je nemogoče.... ///// Pomembno je, da ste vi zadovoljni....Edino pomembno....
|