RE: stolček 3 v 1 peg perego Tatamia (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Lara28 -> RE: stolček 3 v 1 peg perego Tatamia (17.2.2011 19:10:49)

Jaz sem ta stolček par dni nazaj gledala v Pikapolonici. Noro lep je, prav modni dodatek že skoraj. Če bi mela prvega otroka, bi ga ziher nabavila - čeprav je precej drag. Ampak mi čakamo drugega in od prej že imamo stari stolček PP Primma Pappa. Nam je pri sinu služil 4 leta, zdaj bo pa še za enega. Zelo praktičen, žal pa ne ravno "lep". Je bil pa vsakodnevno v uporabi in je zelo ohranjen.  Tako da nam se bi teoretično nakup splačal takrat pred 4 leti. Kaj hočem reči - če rabiš oboje, pa mogoče planiraš še kakšnega otroka . GO FOR IT![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

007sissi -> RE: stolček 3 v 1 peg perego Tatamia (13.1.2012 11:39:49)

ALI kdo prodaja belo tatamio, lepo ohranjeno?

amyZ -> RE: stolček 3 v 1 peg perego Tatamia (13.2.2012 17:59:51)

Jaz sem malo gledala tele stolčke in sedaj imajo Siesto. Siesto sem imela možnost videti v BC, Tatamio pa v živo še ne. Sicer je pri Tatamii napisano še, da je lahko gugalnik, mene pa zanima, če katera ve kakšne so še druge razlike? Razen v ceni seveda, ker je Siesta cenejša. Po slikah sodeč gre Siesta lepo v ležeči položaj, mogoče malo bolj ležeči kot Tatamia, ki je bolj zavit. Nisem pa prepričana.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]