tinkamiška -> Za nas (231. nadaljevanje)... (23.5.2005 20:20:16)
|
Se bom še jst malo javla tukej:) Najprej glede živalic. Ema sem podoben patron kot ti:) Sem od malega vlačla domov živalice, smo meli od piščančka pa martinčkov, miške, papagaja, hrčka, muca je bla še najbolj normalna živalca, ki sem jo privlekla domov. Potem sem pripeljala psa, ko sem šla živet z bivšim fantom, sva si nabavla dva legvana, Metko pa Egončka:)-:)-:)-, no zdej pa nimam nobene, jih pa zmeraj občudujem, na vikendu živijo v maminem rastljinjaku živozeleni kuščarji, z turkiznim flekom na sp. delu glave, pa še kak polhek se kje najde:)-:)-:)- Drugače pa se moje slabosti izmenjujejo, en dan so hujše drugi pa malo manj, nimam največjega teka in nikoli ne vem kaj mi bo pasalo, potem pa poskušam vse mogoče:)- Danes je blo fajn, ker je bil cel dan sonček:bravo::bravo::bravo: Tudi jaz pogrešam Anitko, Astro pa Piko in vse, ki so se ponavadi oglašale pri nas. Še dobro, da si Ema načela spet novo "Za nas". Eh, tako pač je vsake toliko si moraš pač malo časa vzet:( Tudi jaz upam, da se bodo kmalu vrnile med nas:) Lepo se imejte, Ema ti se ne naprezaj preveč in pazi nase, Aljča bomo draži psti za drugi teden:miska::miska::miska: Aja Ema, ti si spet na delu( :sloncek::sloncek::sloncek: ) ne?;) Se beremo:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|