|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   corsica ferries
15.6.2009 12:09:36   
ksenjak
Pozdravljene!

Vprašanje imam za tiste, ki ste že potovale z njihovim trajektom na Korziko in da ste karto rezervirale po internetu. Namreč jaz sem karte rezervirala in sprintala, kar sem dobila nazaj po mail-u, vsaj upam, da je to to - ima dve črtni kodi za prihod in odhod, zdaj pa me zanima, kako to izgleda v Livornu. Ali grem s tem sprintanim papirjem lahko direktno na trajekt ali moram prej do okenčka, kjer karte prodajajo?

Pa še zanima me, če je na njihovih trajektih kakšna igralnica za otroke? Vem, da na Moby-ju so, za Corsica Ferries pa nisem nikjer zasledila.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: corsica ferries
15.6.2009 13:30:42   
maxi133
Ojla! Mi sicer nismo šli na korziko, ampak na sardinijo s corsica ferries. Če se prav spomnim, ti tisti papir poberejo tam kjer čakaš na trajekt z avtom oz ga odčitajo. Tudi mi nismo vedeli kaj bi s tistim in smo se zgubljali tam okoli ker nismo vedeli niti na kateri trajekt moremo it user posted image Potem smo vprašali na info pointu. Ti tut za ziher vprašaj ko dol prideš user posted image
Glede igral se pa ne spomnim, ker takrat nisem še imela otroka, zato me ni zanimalo user posted image Sem pa skoraj sigurna da so kakšna igrala, saj je ladja fuuuuul velika.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2009 7:28:58   
ksenjak
Hvala za info.

lp

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2009 10:57:53   
zp
Tisti papir s črtnimi kodami je karta. ko prideš v Livorno, se postaviš direktno v vrsto za vkrcanje, ne rabiš nobenega info pointa, pa tudi ne rabiš biti dve uri prej tam. Mi smo enkrat prišli tako pozno, da je bil pred nami samo še en avtobus za vkrcanje. Takoj za nami so zaprli vrata... Karto si lahko v pdf formatu tudi pošlješ na svoj mejl, potem pa če jo slučajno zgubiš, na Korziki sprintaš, ali pa jo sabo vzameš na ključu, al pa na kartici v fotoaparatu (samo za vsak slučaj vzemi sabo še kabel).

V Livornu gledaš table za Bastio, pa ne moreš falit. Če pa slediš kakšnemu avtodomu ali prikolici pa itak ne, ker gre definitivno na Korziko ali Sardinijo, torej v luko. Skratka vse piše, na vhodu v luko je v sezoni tudi vratar, ki ti pove kam. Pa ne rabiš znat italijanskko, rečeš samo "Korzika?", pa ti pokaže. Ful simpel.

Ene ladje imajo igralnice, druge ne. Odvisno od velikosti. Ladje za Sardinijo so ponavadi večje in jo imajo, tele za Korziko so pa v sezoni tudi velike, septembra pa če se prav spomnim nimajo igralnice. Ampak traja samo 4 ure, pa prve pol ure lahko po palubi hodiš pa gledaš ladje okoli, zadnje pol ure se tudi pakiraš, vmes greš pa samo 32 krogov po ladji, pa je.

Aja, do Livorna rabiš ene 6 ur. Če greste na jutranjo ladjo, gremo mi ponavadi ob polnoči od doma, pa se enkrat proti jutru ustavimo, ko se škorca zbudita, pa smo lahko še kakšno uro prezgodaj tam. Ponoči ni gneče na cesti in se da lepo peljat, samo šofer naj ima 4 pack Red Bullov sabo...

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2009 11:12:46   
ksenjak
zp_hvala tudi tebi. Še dobro, da si napisala, kdaj greste od doma, saj se ravno okrog tega dogovarjamo. Jaz sem za polnoč, moški so za 11.00 uro zvečer. No, bomo videli kako bo. Pa da se kar v vrsto postavimo, ne da lutamo tam po pristanišču. Ma, saj bo otrokom po mojem tako zanimivo na trajektu, da ne bomo igralnice potrebovali. Upam le, da morje ne bo nemirnouser posted image .

Iz tvojega posta sem razbrala, da si na Korziki že bila pa me zanima, ali mi lahko kakšen fajn kamp priporočaš. Sama sem kar precej že brala po forumih pa se vseeno nismo mogli odločiti. Mogoče kakšnega, ki ti je bil res všeč.

Hvala in lp

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2009 15:22:00   
zp
1. Chez Barto v Cortah (v centru Korzike - trava, rečica, lepo mesto, hribi...)
2. V Portu je več kampov, pa smo bili vedno v Le Porto. Sicer je treba do plaže z avtom, je pa luštkan, med sadnim drevjem in nasadi rož... En kamp je ob plaži, ampak je živ dolgčas, ene par dreves in WCjev.
3. U'Pezzo v Saint Florent
4. V Bonifaciu je kapm L'Araguina 5 minut peš iz centra mesta, je pa ob glavni cesti in se ponoči sliši promet, pa v sezoni zna bit precej poln.
5. Camping Cote des Nacres v Solenzari (velik počitniški kamp z bungalovi, ogromno mivkasto plažo, čistimi WCji, mirno klientelo imajo pa na tone mravelj).

Bili smo še v nekaj kampih v Pinarellu, Proprianu, Calviju in Zonzi, pa so več ali manj vsi v redu. V Zonzi je mraz in so okoli samo hribi, drugje smo bili pa samo prehodno za eno noč...

Sicer so pa ceste zelo ovinkaste in s škorci se ni prijetno preveč prevažat (za 80 km iz Cort v Porto rabiš dve uri če gre vse gladko), tako da mi v dveh tednih največ trikrat zamenjamo kamp, razen če imate minimalno opreme (ta majhen iglu, mini gorilnik, mizo pa spalke)...

Sicer so pa kampi povsod, cene so napisane na vhodu, tako da lahko na licu mesta vidiš ali ti je všeč ali ne...

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?