aljča -> Vse za smeh (23.5.2005 19:25:20)
|
Tkole sem vam obljubila vsake tolk časa kak vic, da boste dobre volje.:)-;):)-;) Na žalost ga nisem prevedla upam, da ga boste razumele.:bravo: > POTEM PA IMEJ LJUBIMCA > > > > Zeni ljubavnik dolazi kuci dok joj je suprug na poslu. >> Njen devetogodisnji sin dodje kuci nenadano, ugleda ih i sakrije se u >> garderobni ormar kako bi ih i dalje promatrao. >> Zenin suprug takodje dolazi kuci. >> Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajuci da joj je sin vec unutra. >> Djecak: - Mracno je ovdje. >> Muskarac: - Da, mracno je. >> Djecak: - Imam nogometnu loptu. >> Muskarac: - To je lijepo. >> Djecak: - Zelis li je kupiti? >> Muskarac: - Ne, hvala. >> Djecak: - Moj tata je vani. >> Muskarac: - OK, koliko? >> Djecak: - 250 EUR >> Nakon nekoliko sedmica muskarac i djecak se ponovo susretnu u ormaru. >> Djecak: - Mracno je ovdje. >> Muskarac: - Da, mracno je. >> Djecak: - Imam patike za nogomet. >> Prisjecajuci se sto se zadnji put dogodilo, muskarac upita: -Koliko? >> Djecak: - 750 EUR >> Muskarac uzdahne: - U redu. >> Par dana kasnije, otac kaze sinu: >> Uzmi loptu i patike idemo se igrati. >> Djecak odgovori: >> Ne mogu, prodao sam loptu i patike. >> Otac upita: - Za koliko si ih prodao? >> Djecak: - Za 1.000 EUR >> Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opeljesiti svoje >> prijatelje... to je puno vise nego sto te dvije stvari stvarno >> vrijede! >> Sad te vodim u crkvu da se ispovijedis!!! >> Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu pa zatvori vrata. >> Djecak: - Mracno je ovdje. >> Pop: - Ne pocinji mi opet s tim sranjem. L.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|