Kako veš... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

metka11 -> Kako veš... (23.5.2005 19:04:59)

Živjo!

Spet se vam po dolgem času oglašam. Z mojim :love: pospešeno delava :sloncek:. Sicer se je moja O ravnokar končala, ampak imam eno vprašanje. Kako veš, da si noseča, še preden pride tisti čas, da to lahko preveriš- po predvideni :hudicek:? Namreč, sem slišala, da nekatere že prej vedo, da so noseče, še preden naredijo test. A so kakšni posebni znaki, po katerih lahko to predvidevaš? Sicer imam še 14 dni do :hudicek:, ampak sem full neučakana.

Lp metka11

SOONka -> Kako veš... (23.5.2005 19:09:06)

Znaki za nosecnost so vecinoma enaki prihajajoci M, tako da ni pravea recepza za "vedeti" da si noseca.
Lahko pa napises v iskalnik ZNAKI pa bos dobila milijon odgovorov...

girly -> Kako veš... (24.5.2005 9:26:17)

znaki, znaki...

ja, tkole je. lahko so podobni kot jih imaš pred M, lahko imaš napihnjen trebuh, kovinski okus v ustih,pogosto uriniraš, te špika v jajčnikih, ti je slabo, te boli glava, itd.lahko pa sploh nimaš nobenih znakov.

bo treba le na :hudicek: počakat in potem, če je ne bo, nardit test, ni druge, žal...

držim :miska:, da bosta :roza:

tinkatonka -> Kako veš... (24.5.2005 9:30:08)

Metka11....jaz sem na istem kot ti..mam tak smesen obcutek v trebuhu ze ene par dni, kot da bi me nekaj zgeckalo pod kozo, pa sem ze cist neucakana al bo M. al je ne bo...ampak kaj cmo..bo treba pocakat. Premisljujem o tem ali obstaja kak test, ki bi ti ze pred M. pokazal kaj, ampak vseeno mislim da bo bolje da pocakam na izostanek (ce bo), pa potem delam test (ampak bo tezko cakat). Moram napisat diplomo, pa mam misli skoz drugje in non stop visim na RR...diploma pa se nikamor ne premakne.

KIRA -> Kako veš... (24.5.2005 9:33:37)

hm... jaz sem bla nekako.... ne vem... nervozna? kot da je nekaj drgač. kaj konkretno ti pa ne znam povedat. se pa nisem mogla učakat nardit testa prvič, pri drugem pa sem tudi komaj komaj čakala do takrat, ko mora M zamudit... saj nisem bla ziher, ampak nekak sem vedla..

Anonimen -> Kako veš... (24.5.2005 11:03:54)

Jaz nisem imela nobenih posebnih znakov ampak sem vedela, da sem noseča. Kako? Pojma nimam, samo vedela sem, da sem.

metka11 -> Kako veš... (24.5.2005 19:21:18)

Hvala vam vsem, punce. Sicer nobenega od teh znakov še nimam, ampak sem želela prej vedeti, na kaj naj bom pozorna. Takole, sedaj bomo pa čakali :hudicek: oz. tisti dan, ko naj bi prišla.

Lp metka11

Stran: [1]