Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KaOs -> Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (14.6.2009 17:48:28)

Pozdravljene sotrpinke (v vsem lepem)!!!

Drage babike za vas imam eno ZELO POMEMBNO VPRAŠANJE:

Kaj pijete proti zgagi? Nekje sem prebrala - pa ne vem če ni celo tu tekla ta debata, da baje Donata ni dobro piti v zadnjih tednih, saj zavira krče... Kakšna izkušnja mogoče?!?!?

Please HELP!!!!!! Imam namreč nore probleme s kislino ter zgago in sem se navadila reči kar da je Donat sedaj moj najboljši prijatelj...

Hvaležna bom za vsako idejo....

LP Vsem skupaj

Hope2 -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (14.6.2009 19:18:03)

Jaz sem vzela rupurut, mi je bil najbolj učinkovit in najhitreje deloval

zarjica -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (14.6.2009 20:09:23)

Rutacid sem pila, pa Donat tudi.

eva Ana -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (14.6.2009 21:07:02)

Mene najbolj peče zvečer oz. ponoči in takrat vzamem 1 jedilno žlico švedske grenčice! Meni pomaga bolj kot pa rupurut!

Katrin -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (14.6.2009 21:35:13)

Meni je pomagal kozarec mleka [sm=smiley1.gif]

katra55 -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (14.6.2009 21:41:01)

Meni je pomagal Rupurut. Mleko pa samo trenutno pomiri zgago, čez čas pa je še slabše, ker mleko spodbuja izločanje želodčne kisline.

pokec3609 -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (14.6.2009 23:10:56)

Jst sem pila Donat včasih tudi več kot pol litra na dan.(res da sem imela potem drisko) Mene je pekla zgaga konstantno od zajtrka naprej. Pila pa sem ga tko po požirkih, en, dva požirka, pa je blo za petnajst minut ok, pol pa spet.
Zadnja dva tedna pa me je tolk pekla zgaga, da sem celo še jedla v omejenih količinah oz.zelo malo, ker ni blo za zdržat.
Ampak da te potolažim......takoj ko boš rodila, bodo te težave izginile.

Anonimen -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (15.6.2009 14:13:02)

IZVIRNO SPOROČILO: KaOs

Kaj pijete proti zgagi? Nekje sem prebrala - pa ne vem če ni celo tu tekla ta debata, da baje Donata ni dobro piti v zadnjih tednih, saj zavira krče... Kakšna izkušnja mogoče?!?!?

Ti kar pij Donat, nič ti ne bo škodil. Jaz sem ga pila, pa tono Rutacidov sem pojedla, ki sicer zapirajo, tako da sem potem še češplje mogla jest. Pa ne jej par ur, preden greš spat. Mene je še po čaju pred spanjem pekla zgaga. Sem mislila, da bom znorela. Mleko tudi pomaga, samo jaz ga ne maram kaj preveč. Dejansko dolgoročno ne pomaga nič. Ko bo bebica zunaj, bo vse mimo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mateja4 -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (16.6.2009 11:54:25)

men pomagata edino rupurut in rutacid

Taddy78 -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (16.6.2009 17:07:35)

Začasno pomagal Rupurut, drugače pa nič, ampak kot je napisala moja predhodnica, s porodom to zgine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pač sem se mogla odpovedati kisli juhi, hamburgerjem...ampak je šlo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

dreamhorse -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (16.6.2009 18:14:16)

Jaz sem od 6 meseca dalje goltala rennie kot bonbone... sem jih nenormalno dosti pojedla... no, mala se je rodila s 3 cm dolgimi laski, tako da ven od kot zgaga... :)

Taddy78 -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (16.6.2009 20:35:55)

Naš pa jih ni imel skoraj nič (in to do 1.leta), tako da pri meni niso bili krivi laski[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

kaminek -> RE: Kaj proti zgagi v zadnjih tednih? (17.6.2009 9:30:32)

mene je tud pestila zgaga kr dolgo časa, zdej me pa zadnjih 14 dni ne. tablet nisem jemala, am pa pila donat (zdej ga več ne, zaradi bližajočega PDP-ja).
men je najbolj pomagal, da sm zjutrej, preden sm bilo kaj pojedla, spila en čaj, malo počakala, nato pa zajtrkovala, ampak vsi obroki v manjših količinah. pa tudi to je pri meni držalo, da sm jedla najkasneje 3 ure pred spancem, da se mi je še prebavlo. aja, pa še dva povštra mam še zdej za spat, da sm mal višje.

Stran: [1]