sanja nk.
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. spontano dober mesec Avstralije in Nove Zelandije, odhod 1.julija...tudi mi že črtamo in se pripravljamo ... gremo pa dve familije tako da bo pestro.. potem pa seveda za par dni v naša vikenda v Bohinju in Izoli... V načrtu pa je še Triglav, guča, ene 3 koncerti, pa mal z našim čolničkom po Jadranu, če bo še sploh kaj časa ostalo....uglavnem lušno bo....ITS SUMMERRRR TIME, yeah To dvoje mi ne gre nekak skupaj...pa dobro, saj ni važno. Ja,men tud ne. Drgač pa,al se ti rada hvališ al se pa hecaš??? No če po resnici povem, samo drugo ...sej nisem hotela odgovoriti na to, sam me vleče joo...nočem pustit vprašajev.. no takle je, pa da ne bo spet padu učitek ,da se hvalim, same ste sprovocirale Ja summertime je mišleno na splošno pač počitek, uživanje....tukaj ni blo samo sonce mišleno ... Da ti razjasnim...Vem zdaj je v Avstraliji njihova zima, samo, ker verjetno še nisi bila dol, je njihova zima popolnoma drugačna od naše...povprečna temperatura je 16 stopinj, poleg tega, so prijetno, sončni dnevi....itd. Mulca sta v šoli zato ju za en mesec ne morem odpisati pozimi. Avstralije pa še nista videla, tako da gremo ubistvu zaradi..nju, v tem času. Poleg tega, je na severu, kjer se bomo tudi gibali...Savansko podnebje..tam, je okrog 27 stopinj celo leto....itd. Nova Zelandija je bolj hladna...samo smo na vse pripravljeni....Dol se gremo aktivno ohladiti....No to bo to, pa ne skrbi , tudi sonca bo še veliko... lp
|