Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: strešni kovček da ali ne? 16.6.2009 14:13:29
|
|
|
|
tajtaja
|
Espace, kufer na strehi midva in pet otrok pod streho . Pri sedmih sedežih sploh ni prtljažnika, tako da brez kufra ne gre ne poleti in ne pozimi. Pa moram kar z glavo pakirati, da ne zmanjka prostora.
|
|
RE: strešni kovček da ali ne? 16.6.2009 14:15:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija torej da odgovorim vsem: moram mojega vprašat, če bo še naprej gledal tole kišto v kleti ali ga lahko pretopim v cekinčke kr tak sem bleknila, če ga kupi katera. je pa res, da ga ne rabimo. ampak mogoče ga on vseeno RABI. je pa thule in kar velik, v bistvu bolj širok.....nam je krasno pasal enkrat samkrat na laguno če ga dam pa na kombi, pa zopet ne morem v nobeno garažo, ko že zdaj antena kreše....tak da.... a mi prosim javiš, kaj poreče tvoj na cekinčke?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?