Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 16:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem šla skozi to, če bi pa bila v taki situaciji, bi se odločila za splav.
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 16:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
To je pa težka tema. Ne vem res ne vem,kaj bi storila. Imam bivšo sošolko obe sva obiskovali zdravstveno šolo. Ona se je odločila da donosi in rodi.Sine je dawn.Blazno simpatično in priljubljeno bitje.Na veliko deli ljubezen in objeme okolici.Zanj so vsi ki ga ogovorijo dobre duše in jih ima rad. Obiskuje šolo z prilagojenim programom.Edini problem ki ga ima maica z njim je ta ,da ga ne morejo in ne morejo pripravit na dijeto.Je preveč in ni dobro zanj. Res ne vem kako bi jaz odreagirala in kaj bi storila.
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 16:24:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
čez 2 dni imam NS in če bo kaj narobe, se bom odločila za splav :( vendar upam, da bo vse OK :)
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 16:26:28
|
|
|
|
india
|
Hja, hvalabogu, da nisem bila nikoli pred tako odločitvijo. Res pa je, da sem že o tem razmišljala in 100% bi otroka obdržala. Mislim, damu ne bi imela pravice odreči življenja. Kakorkoli,otrok je moj!:miska:
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 16:26:44
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz se za splav po vsej verjetnosti ne bi odločila. Ampak lahko je biti pameten, če nisi v taki situaciji. Tega pa res nikomur ne privoščim.
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 16:28:10
|
|
|
|
mtd
|
pš,mamica, držim pesti!!
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 16:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Čist nič ni narobe z vašimi otročki...zdrave mi bodite.:nosecka:
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 17:06:34
|
|
|
|
india
|
Samo pozitivno razmišljajte, pa bo vse lepo in prav!:rozica:
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 21:02:52
|
|
|
|
zoya_
|
Jaz bi se odločila za splav. Mislim, da pri vsem tem preveč trpi otrok, starši in pa vsi okoli, ker ne vedno, kako naj se obnašajo.
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 23.5.2005 21:35:09
|
|
|
|
Pia73
|
Z možem sva se odločila, da bi naredila splav. Če ne bi tako razmišljala verjetno sploh ne bi šla na NS.
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 24.5.2005 7:14:00
|
|
|
|
CIPRESA
|
Meni je pa tole že malo smešno, ne dolgo nazaj ste odgovarjale na temo ali otroka krstiti ali ne pa kako mu odvzamemo vse pravice da se sam odloči. Pri tej temi pa bi se vse odločile namesto otroka in to za "ubijanje" nevem no mogoče sem slišati malo nesramna in upam da bom imela v življenju to srečo da bodo moji otroci vedno zdravi. Če pa bo prišlo do tega pa S KAKŠNO PRAVICO SE LAHKO JAZ ODLOČIM VZETI OTROKU ŽIVLJENJE? V sorodstvu imamo punco, ki se je rodila prizadeta, ne razmišlja kot mi, in ne more postati nevem kaj ampak vsak trenutek ko je z nami sem srečna in vesela da je med nami, da se njena mama ni odločila za splav. LP CIPRESA:nosecka:
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 24.5.2005 8:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne morem odgovarjat na to vprasanje, dokler nisem postavljena pred dejstvo...in mislim, da nikoli ne bom.
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 24.5.2005 8:38:21
|
|
|
|
pravljica
|
zame sama odločitev ne bi bila težka...definitivno splav...ja, otrok ima pravico do življenja, ampak z NS je dobil tudi možnost, da se mi "pametno" odločimo namesto njega...in razlog, da bi jaz preveč trpela zaradi splava se mi zdi sebičen...jaz sem pri tem tudi edina, ki bi "trpela", kje so pa vsi ostali? otrok ne bo vedno star 1 leto, niti 5, niti 15...kaj bo z njim, ko bo star 30, 40, 50 let? kaj bo z njegovo sestro in njenim življenjem? kaj bo z ostalimi sorodniki? tu ne gre samo za mojo ljubezen in njegovo "prisrčnost in nedolžnost"...niti malo se mi ne zdi fer do drugih, da bi jih ob moji odsotnosti zadolžila da skrbijo zanj in ne zdi se mi fer do njega, da bi za to mogla nekomu tujemu plačat
|
|
|
|
nuhalna svetlina in odločitev 24.5.2005 8:46:45
|
|
|
|
KIRA
|
mtd, jaz glih zato nisem šla. niti pri prvi bebici, niti sedaj. če bi slučajno bebica imela downa, se še vedno lahko odločim. v skrajnem primeru, jo lahko dam v posvojitev, če že ne bi zmogla skrbet zanjo ali se s to okvaro sprijaznit. na splav pa ne bi mogla iti. že zato, ker sva s takimi težavami in po dolgem čakanju in upanju prišla do svojega otroka..preveč sva dala skozi, da bi sedaj šla na splav.. zame sta obe moji bebici prava čudeža! komaj čakaš, da spočneš novo življenje, pol se ga pa naj odkrižaš zaradi nekega testa... zame ne pride v poštev. že zato, ker ti testi niso 100% zanesljivi. moj G je rekel, da v 40% postavijo napačno diagnozo. se pravi, da je lahko bebica zdrava, pol pa na splav... NE. zame to ni opcija. sedaj pa še manj, ko sem videla kaj vse že zna in kako se razvija. tista oddaja o maternici je zelo nazorna in poučna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......