Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

anina1 -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (23.5.2005 16:08:25)

Prosim vas za nasvet. Moja 10 mesecev stara pikica zvečer zaspi v tanki pižamici in čez jo dam še v (ne debelo ampak normalno) spalno vrečo brez rokavov. Vreča je super tudi zato, ker se zelo premetava in vedno razbrca, vendar je zdaj topleje in me skrbi, da ji ni prevroče. Sej jo potipam a topla je, ni pa mokra, a včasih je tudi to preverjanje malo težko, ker spi v takem položaju (potipam za vratom). Midva z možem spiva v tankih pižamah in ko greva spat se pokrijeva z kovtrom, a ga ponoči zbrcava stran celega ali pa vsaj delno. Skrbi bi me, da če jo pokrijem samo s tanko dekico, se bo takoj odkrila. Morda bi jo lahko dala spat v bodiju z dolgimi rokavi, spodaj nič, pa kr v vrečo? Kaj menite ve, oz. kako ve to prakticirate? Hvala!

Anonimen -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (23.5.2005 16:18:41)

Naš Timi že dolgo časa ne spi v vreči.Že na kouter je alergičen kaj šele na vrečo.Tudi sredi zime mu je bilo vroče.Kar naprej je brcal in nemirno spal vsedotlej dokler se ni popolnoma odkril.Spi v pižamci in odkrit,takrat je miren,če ga pokrijemo se predrami.
Torej se majn sekiramo in ga ne pokrivamo več in mirno spi.
Se bojim poletnih vročih soparnih noči-kože pa ne moremo slečt.:)-

urši* -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (23.5.2005 18:33:55)

jaz sem mu ravno kupuila tako tanko vrečo, ker je kovter full predebel in morem sprobat kako se bo obneslo, je pa res tanka!!!

lena-3 -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (23.5.2005 20:28:23)

Mi še tudi uporabljamo vrečo. Sedaj pa bom verjetno kupila tanjšo. Je pa vreča res super, ker se otrok ne razbrca.

Anonimen -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (23.5.2005 20:56:42)

Mi pri treh letih še vedno prakticiramo vrečo. Imam jih pa tri različne debeline. Debele za pozimi, srednje za tale prehoden čas in čisto tanke za poleti.

Anonimen -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (23.5.2005 20:58:52)

Aja, poleti vreča seveda ne bi bila potrebna in v tistio hudi vročini je ers nima. V glavnem mu jo dam zaradi tega, da se čez poletje ne bi odvadil, pa pozimi ne bi hotel biti več v njej. Mu raje spodaj nič ne oblečem, kot pa da je ne bi imel. No, letos je pa res že malo velik, pa še ne vem, kaj bom naredila. Bom videla. Zaenkrat je še v vreči.

BARBARA R. -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (24.5.2005 11:08:29)

Jaz sem ravno danes prvič zamenjala z tanjšo spalno vrečo.Kupila sem jo v Intersparu in je kot nekakšna tanka elastična frotirasta rjuha.No, če ji bo zadostovala bomo pa še videli.

:muca:

Anonimen -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (24.5.2005 11:11:21)

Ojla, Barbara. A si kaj videla, če imajo večje tudi?

BARBARA R. -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (24.5.2005 14:53:33)

Jaz sem iskala manjše.Vse je bilo taaaaaaaaaaaaakooooooo veliko. Morda se najde tudi kaj za Tiborja.

:muca:

Anonimen -> Še primerno spanje v vreči? Zdaj topleje! (27.5.2005 22:10:12)

O, hvala. Sem šele zdaj videla odgovor.

Stran: [1]