kaj naj storim (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> kaj naj storim (23.5.2005 15:36:11)

Jaz imam do PDP-ja še 49 dni. Moj delodajalec pa mi še ni in ni dal papirjev za CSD. A mi bojo hudo komplicirali. A je še katera nosila papirje tako pozno kot bom jaz? Bilo je rečeno 60 dni pred PDP.

Upam da nebo nič preveč narobe.

Sedaj grem pa šefa spet poklicat da vidim kak izgovor bo imel sedaj.

Mina1 -> kaj naj storim (23.5.2005 19:50:49)

Papirje dobiš na CSD in jih daš delodajalcu za izpolniti!!!!!, to je nuja in tako je po zakonu, ti jih kar pobaraj, drugače boš imela probleme le ti.

Ti izpolniš vse tisto kar sama lahko, ostalo (plače in tako) pa služba...

pa-pa Mina1

Anonimen -> kaj naj storim (23.5.2005 21:04:48)

Jaz sem že vse izpolnila vse iz svoje strani sedaj pa čakam na delodajalca da mi te papirje vrne.

Wahoo RR -> kaj naj storim (23.5.2005 21:24:33)

Odvisno od csd-ja...meni niso nič komplicirali, pa sem tudi kar zamujala...oziroma nekaj še dopolnjevala...
Se da po večini vse zmenit...

špelin@ -> kaj naj storim (26.5.2005 8:36:53)

Meni je uslužbenka na CSD rekla, naj v primeru, da predolgo časa čakam na izpolnjene papirje s strani delodajalca, obvestim njo in mu bodo poslali uradni poziv. S tem bi bila tudi jaz krita, da nisem sama kriva za zamudo roka. No, pri meni je na koncu šlo za en teden zamude. Povprašaj na svojem CSD, ker ne bi bilo fer, da bi ti kasirala kakršnekoli posledice zaradi delodajalčeve malomarnosti ali celo "žlehtnobe". Ne vem, koliko so na vašem CSD pedantni, ampak pri nas kar zahtevajo, da se držimo roka oz. jih vsaj obvestimo, če se kje kaj zaustavi...

:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]