yania
|
Joj, ko tole berem, je kot bi brala sebe...jaz sem mojo prvo zbujala ponoči, pa podnevi, da je ja na 3 ure jedla, in ni in ni šla teža gor....sva se mučile 4 leta...šele nekje pri 4 letih je začela "normalno" jesti...zakaj normalno?...začela je uživati v hrani....prej smo jo silili, pa jo hecali z raznimi igračkami da je odpirala usta, pa hodili za njo z žlico, in to vse zato, ker nam je pediatrnija utrujala, da se premalo trudimo....zdaj pri drugem imamo HB drugo pediatrinjo...ki je res zlata....mali je koje lačen, in to na 3 urce podnevi, ponoči spi od 21 do vsaj 6 ali celo več.....priden je , res....aja, še to, moja 1.je bila 3 dni čez rok, pa tak lenček zahrano, samo po mojem smo se ji mi res malo zamerili, ker smo jo silili,,,in veliko staršev slišim, ko delajo enako in se tega zavedajo....in so tudi rekli, da pri naslednjem tega ne bo....ja ni kaj, ko pa mislimo da s tem delamo dobro..pa ne... No, moj mali bil rojen en mesec prej, star bo kmalu 5 mesecev (koreg 4), pa sva že na banani 5 dni in danes celo večerni obrok rižek z aptamilom. Poskusil je tudi korenček, pa jabolko, pa banana zmaga... Ja, ne poslušaj drugih, delaj po občutku, ti vidiš kako je s tvojo , kdaj je lakota in kdaj ne...ne sili je, to ne pelje nikamor....po mojem tudi nima smisla ukinjati dojenja, če lepo je pri tebi. Mogoče čuti da si tudi ti znervirana, ker ne je, in zato zavrača hrano, ko praviš da pri tvojem lepše je.... premisli...