roza rjavi izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

*lena* -> roza rjavi izcedek (13.6.2009 11:54:47)

o tem se je veliko pisalo pa vseeno. Sem zadnji dan 6 tedna in se mi je zjutraj pojavil najprej roza potem pa rjav izcedek. Ki ga ni ne malo in ne veliko, nekaj srednjega. Kaksne izkušnje imate ve? Ker je sobota ne morem do ginekologinje naj grem na urgenco ali naj pocivam?

in koliko casa ste ve pocivale, ko ste mele izcedek? Če pride so SS kako to izgleda (v eč rdeče krvi)

Hvala

slovenka -> RE: roza rjavi izcedek (13.6.2009 12:39:01)

lena, jaz bi šla na urgenco, da ti naredijo UZ, čeprav pomagati tako ne morejo. Noben izcedek v nosečnosti ni zaželen... Upam, da ni nič narobe.

porednica22 -> RE: roza rjavi izcedek (13.6.2009 15:49:02)

se strinjam tudi jaz. pojdi na urgenco...jaz namreč nimam dobrih izkušenj s tem izcedkom.
sem mislila , da je pač normalno ker saj ga ni dosti...in iz tisto malo je prišlo do ss.
pojdi se pokazat.
srečno.
lp

divans1 -> RE: roza rjavi izcedek (13.6.2009 17:13:23)

Takoj na urgenco!!!

Nepoznana -> RE: roza rjavi izcedek (13.6.2009 18:11:24)

Jaz sem imela rjav izcedek nekje do 10 tedna (od začetka, tko da sem naprej pričakovala menstruacijo). Ginekologinja mi je ugotovila, da gre za krvavitev, vendar ne iz maternice. Dobila sem neke svečke (že pozabila, kako se imenujejo), nič ni pomagalo, izcedek je sam od sebe ponehal. Sedaj sem v 26 tednu in hvala bogu vse v redu.

Tko da ne preveč pesimistično, ker ni nujno, da se vse konča s SS. Srečno!

PS:Aha, vidim, da si že drugo temo odprla in sporočila, da je vse ok.Me veseli!
Drugič pa le v isto temo piši....[sm=smiley2.gif]

Stran: [1]