|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrocina in vrtoglavice
23.5.2005 14:36:51   
urskakr
Sem v 19 tednu. Zanima me je mozno kaj narediti proti vrtoglavicam v vrocini. Me skrbi kako se le bo poleti ce imam ze zdaj probleme, da ko je malo topleje se mi vrti, obcutek kot da bom skupaj padla. Pa ne rabim biti zunaj na soncu, ze v stanovanju mi je tako. :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vrocina in vrtoglavice
23.5.2005 15:13:17   
Matej@
Urška,

meni se dogaja podobno kakih 14 dni (sm pa sredi 22t) - čutim, kako me jemlje, se mi stemni, v ušesih šumi,..., potem hitro vstanem in šibam na zrak. Kolikor mi je znano, se zaradi boljše prekrvavitve v nosečnosti razširijo žile in je pritisk malo nižji kot ga imamo sicer. Prejšnji teden sem imela G.pregled, pri sestri pred G.pregledom sem imela pritisk 125/80, torej normalnega (vedno mi pritisk zraste, preden grem v ordinacijo :zmeden: ),ko sm se po pregledu vsedla zunaj na stol, pa se je spet začelo...prejšnji teden še sredi kino predstave, da sm bla že v nizkem štartu, kdaj odšibat ven, pa potem ni blo hujšega :).

Js zjutraj spijem vedno enokavo, večim se izogibam, kadar pa si jo popoldne po kosilu le privoščim (kako je šele po jedi težko veke gor držat 8)), sem ko nova.... ampak nočem pretiravat s kavo.... Upam, da to poletje ne bo tako vroče, kot zaenkrat obljubljajo, pa da predvsem ne bo preveč soparno, takrat je najhuje...

Pozdravček!

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vrocina in vrtoglavice
23.5.2005 16:51:50   
kimi
Upam d dovolj pijete vsaj 2-3 litre tekočine. Jaz sem bila sprejeta v porodnišnico ko sem skoraj skupaj padla in se mi je zavrtelo in mi je zdravnik rekel da je to, ker sem premalo pila

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vrocina in vrtoglavice
23.5.2005 20:12:34   
urskakr
No, s pitjem tekocine imam ze od nekdaj probleme, vendar se zdaj ko sem noseca pridno, res pridno trudim da spijem 2l vode na dan. Prej sem spila le po pol litra:zmeden:. Kavo spijem eno na dan. Pritisk pa imam tudi ze od nekdaj nizjega, sem ga imela danes po tem, ko se mi je vrtelo 120/57. No, upam, da zaradi tega ne bo kaj narobe, pa upam, da se bo to nehalo, ker me je strah samo kam iti.

(odgovor članu urskakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?