Anonimen -> RE: MEDVED ROŽNIK (14.6.2009 15:34:59)
|
jest sem takrat tok za medija navijala in mu zaželela srečo. madonca, medo se je zaljubu, tud kuža se zaljub, pa uhaja pol k svoji ljubici, ki bi jo rad osvojil. pa sem takrat rekla, no, so postali naši malo človeški, pa so medota raje uspavali pa ga prenesli drugam, namesto, da bi ga dali spat za večno. ko sem pa tole videla, pa nimam besed. šokirana. zgrožena. človek je največja zverina, ki uničuje naravo in živali. in se niti ne čudim, ko so živali in narava stopile skupaj in vračajo človeku udarce za udarce (neurja, razne bolezni in še in še). narava ima zadosti udarcev ljudi, ravno tako živali. človek proti naravi in žvalem ne bo nikdar zmagal, zato ne razumem, zakaj sploh bije boj proti njim. mene sploh ne čudi, da iz raznih azijskih držav prihaja toliko bolezni, ki zadajajo tudi smrtne udarce. požrejo lih vse od žvali, kar jim gre. bil je primer, ko je nek jager dobesedno izival, vabil je ljudi v tisto opazovalnico, povedal, da jih čaka hrana in pijača, da se bodo naslajali nad medvedom, ki se bo prikazal, potem se je hvalil, kako je enkrat vzel klobaso, si našibriral puško, če ga medvedka slučajno napade. klobaso je vzel zato, ker je hotel enkrat v življenju začutiti kako je, če te zavoha medved. če bi ga napadel, bi bila seveda puška priročna in spet kriva žival. no in kaj se je zgodilo. kako se je karma lepo vrnila v krogu lepo nazaj. primer tistih mladičkov, ko sta poginila, medvedka pa je potem bežala pred ljudmi, ga je lepo začopatila tako močno, da je postal paraplegik. zgodba je sicer bila takšna kot ste jo brali, vendar iz prve roke vem, da so hoteli takrat enega mladička prodati v italijo. da nekdo govori, da se je sredi lepega popoldneva slučajno znašel pred zapuščenim brlogom in nikome ništa medvedka napade, odpade v tem primeru. medved nikdar ne bo napadel in se bo človeku raje umaknil. dokazano. napadel bo, kadar je ogrožen in kadar ima medvedka svoje otročke. in da zaradi takih objestnežev potem strada žival, človek pa sebe prikazuje kot žrtev, vedno pravim, vsak plača svojo ceno, ki mu pripada. vendar na žalost, kot se zdi, se raje kaznuje žival kot pa človeka. jest sem enostavno zgrožena, tako iz zgornjega primera kot pa v vseh ostalih, kjer človek posega v habitat živali. ko dobijo okrog ušes, je pa jok in stok. zelo me žalosti, to kar človek dela živalim in naravi.
|
|
|
|