|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: joj, punce!:((((
13.6.2009 6:40:25   
TomTaylor
nevredno komentarjev.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.6.2009 7:23:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

nevredno komentarjev.

user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2009 9:30:51   
Šaki
zakaj se pa pol vedno znova odpirajo teme na podoben način...joj no a ni dost da je že ena taka tema..user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.6.2009 11:00:34   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Cela limonada iz tega ..tisti njeni posti mi gredo kar na kozlanje. Umrl napačen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Halo, kaj pa če bi bil udeležen otrok še zraven? HB da se je izteklo tako kot se je (čeprav se tud tako nebi smelo), zadost si bo očital tisti sodirkač, ki je bil soudeležen pri tej smrtonosni dirki.... 

Se strinjam.user posted image user posted image user posted image

Me zanima kdo je pol tisti, ki si zasluži tako smrt?! user posted image
Vsak, ki ni v njihovem BMW klubu in ki ne deli istega prepričanja s cestnimi dirkači?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.6.2009 12:48:17   
Taddy78
Ko boš imela svoje otroke boš razumela zakaj ne moremo podpirat take norosti...
To je ravno tak, kot da bi jaz odprla temo da mi je umrl recimo kolega ki se je fiksal in bil narkoman...ja dobro jutro...a misliš da bi katera napisala "ja, saj si je res moral biti bogi"?Pomoje tudi...

Dokler bo moj sin ogrožen zaradi norcev na cesti, na take poste nikoli ne bom mogla odgovoriti s sočutjem!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.6.2009 13:14:11   
Anonimen
ja, super ne - zdej ko bom šla avocesto, se bom na daleč izogibala BMWjevuser posted image

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.6.2009 13:16:08   
Anonimen
Kaksen dan bos se varna, dokler fanta ne pokopljejo.
Potem pa spet gasa, po starem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.6.2009 13:17:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Kaksen dan bos se varna, dokler fanta ne pokopljejo.
Potem pa spet gasa, po starem.

sam žalostno res - nikoli jih ne izuči - nikoli ne nardi klik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
13.6.2009 13:20:26   
Anonimen
To je tako, nekaterim "pomaga" samo zadnji klik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
13.6.2009 14:08:54   
Anonimen

To kako dojemajo to nesreco bmw fani,sem pa ob prebiranju teme ostala brez besed,ocitno se iz te nesrece ne bo noben nic naucil
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=55568&page=71

Razumem njegovega oceta,da pise kar pise,javlja se namrec z Zanovim uporabniskim imenom... Vseh ostalih pa resnicno ne.
Zalostno,resnicno zalostno.....njihovo misljenje in zagovarjanje te nesrece

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
13.6.2009 15:18:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
13.6.2009 15:32:46   
Anonimen

Poročilo PU Koper:

"Prometna nesreča se je zgodila med izvozom Črni Kal in tunelom Dekani v smeri proti Kopru med prehitevanjem. Zaradi neprimerne hitrosti je v levem ovinku prehitevano vozilo, ki je vozilo po voznem pasu, pričelo zanašati in ga je bočno zasukalo pred vozilo pokojnega, ki je vozil po prehitevalnem pasu. Po trčenju je obe vozili še več deset metrov premetavalo po avtocesti in odbojni ograji.

PU Koper"

Se pravi da je fantovo smrt povzrocil tisti v rdecem BMW-ju. Sicer sta oba nespametna, da gresta takole ogrozat sebe in vse ostale... Kako se pocuti sedaj ta fant? Upam, da bo vsaj njega izucilo ce ze ne vse ostale na bmw forumu...ker, kar se pa tam bere je pa res samo za user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
13.6.2009 15:40:29   
Anonimen
metulj333, A ti si prebrala prvi post zacetne teme? Sam vprasam...

Tisto o nedolznem...

Verjetno bi bilo bolje da umre kak drug v katerega bi se zaletu al kako?

In mi naj vsi zato da bomo produktivni kimamo...in jokamo zraven?

Ma dej saj nisi resna!!

Prevec namrec ljubim svoje zivljenje in vse svoje, da bi se mi zasmilil nekdo ki zagovarja tako pocetje ki ogroza ne samega storilca ampak tudi ljudi, ki se takrat nahajajo v njegovi blizini.

In se vprasanje kaksno spostovanje sta pa pokazala fanta do vseh , ki vozijo po CPP in sta jih z svojim dejanjem ogrozala?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
13.6.2009 15:43:26   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Vsak, ki ni v njihovem BMW klubu in ki ne deli istega prepričanja s cestnimi dirkači?! user posted image

itak, hondaš najverjetneje....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.6.2009 15:46:41   
Anonimen
mislim, da tole obsojanje ni na mestu. zaradi spostovanja pokojnika in njegovih starsev. iskreno sozalje vsem njegovim bliznjim.

Obsojam, odkrito obsojam in na bruhanje mi gre user posted image .

Ce se lahko razumem (ceprav ne sprejemam), da ima fant pri dvajsetih potrebo po adrenalinu in hitri voznji in to pocne vsake kvatre enkrat, ne bom razumela komentarjev kao zrelih mamic, ki zagovarjajo in podpirajo taka dejanja.

JA, NA BRUHANJE MI GRE IN ODKRITO OBSOJAM TAKSNO PRIMITIVNO (NE)RAZMIŠLJANJE user posted image !!

< Sporočilo je popravil Mič II -- 13.6.2009 15:47:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
13.6.2009 16:05:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
13.6.2009 16:08:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
13.6.2009 16:12:40   
Anonimen
podpisujte peticije, pa aktivirajte se - ne pa pljuvat po cloveku, ki je zaradi lastne objestnosti izgubil zivljenje. to ni igrica v stilu "prav mu je, dobil je lekcijo in naj se kdo kaj nauci iz tega" - nekdo je izgubil otroka in prepricana sm, da se tega hudo zaveda.

Kdo pa pljuva po njem user posted image .

Pljuvamo pa po komentarju tiste, ki naj bi ga njena smrt razžalostila.
Ne, ne bom podpisovala peticij. Primitvnezem komot povem, da so primitivni.

Neposredna povezava do sporočila: 43
13.6.2009 17:29:54   
mala zirafa
Njegovega prijatelja -kolesarja v Sežani je pa avto zbil dan zatem, ker mu je izsiljeval prednost.Posledice hude poškodbe glave.Vprašanje če bo sploh preživel katastrofa.Mogoče če bi nosil čelado bi kaj zaleglo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.6.2009 17:40:14   
Anonimen
Da se še jaz pridružim tej debati, ne morem brez odgovora.
Iskreno sožalje staršem, ostalim svojcem, prijateljem, za njih bo vedno ostal v srcu, kakršnega so poznali.
Verjamem, da je vest o tragični izgubi mladega človeka, ki so ga poznali zelo pretresla.

Za nekatere pa žal prijatelj ni. Za nekatere je v bistvu to na nek način samomorilec, ki ogroža sebe in druge.
Pa se vprašam, bi se vozil s tako norostjo po avtocesti, če bi bili v tistem času na cesti samo njegovi prijatelji in starši, ker bi ogrožal njih? Bi se zavedel tega? Pomislijo ti ljudje vsaj na svoje starše, kako bodo, če sem jim kaj zgodi?

Ni edini, ki se je mnogo prekmalu poslovil zaradi divje vožnje, in ne bo zadnji.
Čudim pa se, da se vsa prikazovanja nesreče po medijih in opozorila na panojih ne dotaknejo src, da z neprialogejno hitrostjo ogroža človek sebe in druge. Žal nedolžne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
13.6.2009 18:39:45   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

itak, hondaš najverjetneje....user posted image

Ali pa kdo, ki ima avto z manj konji pod pokrovom, oz. vozi manj kot 200/uro po avtocesti in ovira dirkanje! user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.6.2009 0:43:38   
Vijoličarka
V bistvu ne razumem, kaj se to dekle gre. Žalostno je in želi, če ne celo zahteva, da ves svet razume njeno žalost. Sočustvuje z njo. Ker je izgubila dobrega prijatelja. Ker je umrl napačni. Kdo bi bil pa pravi? Njegov kolega, mogoče? Nekdo iz kakšnega drugega kluba, ki vozi avto z mehkejšo pločevino?

Žalostno je, da umre mlad človek. Žalostno za vse, ki so ga poznali. In še najbolj žalostno je to, da si je čisto sam kriv. Življenje je dragoceno in vsak posameznik mora paziti nanj po najboljši moči. Na svoje življenje in življenje drugih. Ni kriva cesta, olje, ograja. Tudi poligon tega fanta ne bi rešil, saj sta s kolegom šla čez meje zmožnosti svojih avtomobilov.

Če si človek izbere za hobi, da bo izzival usodo, potem mora sprejeti tudi posledice. Usodo bo morda premagal enkrat, dvakrat, stokrat, vendar lahko si enkrat tudi ona vzame svoj davek.

Da ni poligonov ni nikakršen izgovor. Kajti izzivalci usode si lahko privoščijo svoje na avtocesti in vsepovsod drugje, brez da bi pomislili, da to ni primeren prostor, da s tem ogrožajo druge. Ne bodo rekli: ne bomo divjali, ker se po javnih cestah ne divja. Ne, oni si rečejo: bomo varno divjali po javnih cestah, kaj nam pa ne dajo poligonov! Kot da je zdaj davkoplačevalska javnost dolžna poskrbeti za to, da bodo lahko 'varno' izzivali usodo. Ampak kot že omenjeno, tudi poligon ne more pomagati, če vozilo goniš preko njegovih zmožnosti.

Imam občutek, da se to dekle krega z usodo. Da se ji zdi nepravično, da se lahko ukvarjanje s tem hobijem konča s smrtjo. Da se take stvari ne bi smele dogajati. Ampak proti zakonom narave in fizike pač ne moreš. In to je treba sprejeti.

Privrženci tega hobija so lahko srečni in hvaležni, da tisti čas ni bilo nikogar na cesti, da nista fanta vmes še koga pobrala. Ker če bi se zgodilo kaj takega, potem bi bili komentarji, kakršnih so sedaj deležni, otroška pesem proti temu, kar bi pokasirali.

In če že  privržencem tega hobija ta dogodek ni prinesel streznitve in temeljite revizije življenjske filozofije, pa je navadnim smrtnikom popolnoma jasno, da so imeli srečo, da se niso znašli fantoma na poti.

Ob tej priložnosti se res lahko ponovno vprašamo, kako to, da se na ravni države, kaj države, na ravni Evrope, pa v ZDA dovoli, da se prodajajo avtomobili, ki lahko vozijo hitreje, kot so postavljene najvišje cestne omejitve. Iz preprostega razloga: ker bi to škodovalo avtomobilski industriji. Da bi človek znorel.

Žal mi je, da  ta fant, ki je bil po besedah vseh, zelo prijazen človek, ni bil sposoben obvladati svojega adrenalina. Da je kljub temu, da so mu bila osnove varnosti načeloma jasne, v nekem trenutku podlegel skušnjavi, vzburjenju. Ampak včasih zadošča en sam trenutek.

Adrenalinci pač ne morejo razumeti, da je navadnim smrtnikom  sicer fanta žal, sploh zaradi nesmiselne smrti.  Ampak prav vsak od nas je najprej pomislil, da bi se lahko on sam ali njegovi bližnji in znanci ali kakšen drug nedolžen človek znašel tam. S tem imamo slabe izkušnje.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.6.2009 9:12:18   
BabyKitty
Vijoličarka se strinja z napisanim, si zelo lepo povedala.

Bi pa rada še nekaj stvari dodala. Nekaterih ljudi nič ne izuči in trmarijo po svoje, proti takim ne moreš nič. Tudi jaz sem bila članica BMW foruma, tudi sama sem imela kao oh in sploh hudega bmw-ja, ampak sem se zelo kmalu streznila in videla, kaj se zgodi če izzivaš usodo. Tudi moj fant je adrenalin junkie tudi sam je nekajkrat "sprobal" bmw-ja, imela sva ga 3 tedne, dokler ni šel po prazni ovinkasti cesti 65 namesto 40 (sliši se brez vezna prekoračitev). Je rahlo stopil na gas da bi še pospešil in se trikrat obrnil in pristal v jarku ob cesti obrnjen na streho. Od takrat mu na misel več ne pade, da bi se šopiril. Sedaj voziva avto z blizu 200 konji, pa sem včasih kar malo živčna ko se peljeva po omejitvah še bolj pa sem živčna, ker vsi trobijo, ti rinejo v rit, te prehitevajo, čeprav voziš pravilno in lepo. Ampak je nekako pričkovano, da s takim avtom pritisneš na gas.

Rekla bom zelo grdo ampak, motoristi, ki vozijo 120 kjer je omejitev 40, po možnosti brez čelad, mularija na motorjih brez čelad, in taki napihnjenci, ki imajo drag avto samo zaradi konjev, ki jih vsak dan "sprobavajo", na srečo narava naredi naravno selekcijo in upam, da jih bo v bodočnosti čim manj RES nedolžnih nastradalo.

Zaradi takih nastradajo svojci in bližnji, ki so jih imeli radi, za njih mi je isreno žal, ker imajo oteženo življenje. Za mladega dirkača, ki sem ga celo na videz poznala, pa mi na žalosti ni. Kar iščeš to najdeš. Pa nisem zafrustrirana stara mama ampak sem v podobnih letih kot "mlada dirkača"

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   [Brisano sporočilo]
14.6.2009 9:24:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 49
14.6.2009 10:44:23   
Anonimen
Ampak kot že omenjeno, tudi poligon ne more pomagati, če vozilo goniš preko njegovih zmožnosti.

Samo tole bom komentirala; vse ostalo si krasno napisala.

Poligon omejuje zmoznosti avtomobila, saj je narejen tako, da ekstremnih hitrosti ne mores doseci, mogoce prides do 100 km na uro, do bistveno vec pa ne. Bistvo poligona je v voznja v razlicnih razmerah in premagovanje ovir. Za enega Bmw fana bi to morala biti balada, ko se na "zasnezenem" cestiscu trikrat obrne pri relativno nizki hitrosti. Recimo en ovinek je narejen tako, da te obrne ze pri hitrosti nad 40 km na uro, za druge vec ne vem. In tu bi se na nek nacin sploh z avtomobili na zadnji pogon, ki so za neidealane cestne razmere se tezje vodljivi, komot izživljali z zelo minimalnim tveganjem, da se poskoduje poleg pleha tudi clovek.

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?