NOSEČNICE IN LETALO (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

samy -> NOSEČNICE IN LETALO (23.5.2005 14:06:18)

:zmeden2:Morda katera od vas ve, če je kaj narobe, da se nosečnica vozi z letalom. Nekje sem nekaj o tem prebrala, ne spomnim pa se ali odsvetujejo pred ali po petem mesecu. Sama sem 7t in odpravljam se na pot z letalom.:sloncek:

LP in hvala za odgovor.

kofetek2010 -> NOSEČNICE IN LETALO (23.5.2005 14:10:13)

v prvi nosečnosti sem v 20/21 tednu letela na Mallorco brez problema;), ker je relativno blizu, kakšnega daljšega leta si raje ne bi "privoščila", sploh pa nekatere avio kampanije ne spuščajo ne letalo nosečnic po 7 mesecu :(

za letos imamo v planu tudi max 2 uri z letalom, tako da še zbiram ponudbe :((

Anonimen -> NOSEČNICE IN LETALO (23.5.2005 14:16:04)

Prijateljica je šla na izmenjavo pri 3mesecih v Ameriko in pri 8 prišla nazaj. Pa je tamali čist normalen. :)-:)-:)-

Petra P. -> NOSEČNICE IN LETALO (23.5.2005 14:19:30)

Samo po sebi ni narobe, če si le zdrava. Posvetuj se z G.

Petra P. -> NOSEČNICE IN LETALO (23.5.2005 14:19:33)

Samo po sebi ni narobe, če si le zdrava. Posvetuj se z G.

Anonimen -> NOSEČNICE IN LETALO (23.5.2005 14:29:27)

Pušenjak govori o sevanju polov, če se seveda čeznje voziš, drugače pa vedno pravi, da do letenja ni skeptičen, skeptičen je do zdr. varstva, ki ga nudijo (ali pa ne) nosečnici, če so problemi.

Jaz sem letela v 3. mesecu (Pariz) in konec 7. (Tunizija).

willma -> NOSEČNICE IN LETALO (23.5.2005 14:35:34)

Ni dokazov, da bi letenje kakor koli vplivalo na nosečnost. Vendar z razlago fizike letenja in vplivom na telo med letom, si sama nisem upala leteti, saj se od prvega do zadnjega trenutka otrok v meni razvija in nekateri vplivi letanja niso prizanešeni niti otrokecu, ki je še tako zaščiten v maninem trebuščku.
No, na koncu pa so tu ženske, ki so celo nosečnost redno letele in je bilo vse ok.
Tako, da.......jaz osebno rečem, loto....lahko, da ne bo nič, lahko pa..?

moja malenkost
willma

špelica -> NOSEČNICE IN LETALO (23.5.2005 15:08:02)

V petem mesecu sem bila tri tedne v Ameriki, brez najmanjših problemov.

Stran: [1]