Tiamo -> urejanje papirjev-avgustovke (23.5.2005 14:18:51)
|
Pozdravček, jaz sem lih danes urejala zadeve, rok imam 8.8. (čeprav so mi ga prestavili na 5.8, sem obdržala prvi datum zaradi daljše porodniške) :bravo::bravo: Prvo pri svojem G dobite Potrdilo o predvidenem roku poroda (trije listi, prvi je bel, drugi rumen, tretji zelen, naj vam G napiše, še datum, kdaj začnete s porodniško). Drugič: pojdite na CDS po pole, dva lista vam izpolnijo v službi. Dvignite tudi pole za očetovski dopust. Porodniški dopust rok oddaje oz. uveljavljanje 60 dni pred TP (termin poroda), zadnji rok en dan pred nastopom porodniške. Za očetovski dopust pa velja isto 60 dni ali 30 dni, najraje pa vidijo malo pred porodom. Ne razumem pa zakaj pri opombah piše: Vloga brez podatka o rojstvu, če starša nista poročena pa tudi ni izkazanega očetovstva ni popolna! ... Aha, rojstni list lahko kasneje prinesete. Na tejle strani najdete nekaj informacij in obrazce http://e-uprava.gov.si/e-uprava/zivljenjskeSituacijeStran.euprava?dogodek.id=12268 Ko imate sve izpolnjeno pole odnesete na CSD in zadeva je skoraj končana. Upam, da sem vse prav napisala, ker tudi sama prvič urejam. Če nisem me popravite. Lp Tia74
|
|
|
|