Prosim ideje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

timoteja -> Prosim ideje (12.6.2009 9:16:23)

Pozdravljene! Kot predstavnica v vrtcu pobiram denar za "darilo" oz. zahvalo ob koncu šolskega leta (bo pribl.30 EUR/vzgojiteljico) - ali kupiti za to vsoto šopek (ena cvetličarka tu blizu nas dela fantastične, za ta denar bi dobili res lepega, mao neobičajnega, saj je malo umetniške duše), ali le kakšen cvet, pa zraven še kaj druga? Prosim, pomagajte, se malo mudi...

babylove -> RE: Prosim ideje (12.6.2009 9:19:39)

Morda raje lončnico, šopek kmalu ovene.

Splišni -> RE: Prosim ideje (12.6.2009 9:21:14)

Raje en cvet pa še kaj zraven. Šopek res prehitro ovene. Saj je lepo, samo kot dodatek.

baby blue -> RE: Prosim ideje (12.6.2009 9:23:56)

mogoče kak cvet ali pa lončnico... mogoče tudi kak bambus za srečo...

analucija -> RE: Prosim ideje (12.6.2009 9:41:17)

kaj pa masažo in kakšen cvet

Anonimen -> RE: Prosim ideje (12.6.2009 10:15:58)

kaj pa kak lepo okvir za sliko? pa daste notri slikico razreda?

ona -> RE: Prosim ideje (12.6.2009 14:18:52)

Imam eno kolegico,ki ima mamo,ki dela v vrtcu in mi je glih zadnjič pripovedovala,kako je mama že ful sita,ker dobiva vedno lončnice za zaključek..samo v vednost[sm=smiley1.gif]
Mi smo lani našim v vrtcu kupili verižico srebrno na uni špagici in naredili sliko otrok v velikem okvirju,zraven pa napisali en tak lep verz in še zdaj imajo to sliko v učilnici!So bile ful zadovoljne.
Letos pa ene druge mamice rihtajo,tako,da še ne vem kaj bo[sm=zmeden.gif]
Skratka,od vseh rož je boljše kaj uporabnega in,da je za pomin,npr. skodelica z sliko otrok,kaj uporabnega,kakšne škatle za cd-je,slika,okvir za sliko....
seveda pa vsak naredi po svoje in kot se zmenite,jaz sem samo predlagala[sm=smiley1.gif]

muška -> RE: Prosim ideje (12.6.2009 14:26:32)

ja pa a nič ne poznate vzgojiteljic?

Moja dva sinova imata vse skupaj 4 vzgojiteljice;

-ena je planinka (ima cici planinski krožek in sila preprosta ženska), torej iščem kaj v tej smeri  (tej bi recimo podarila ene natur planinske nogavice)
-ena se rada rihta, ima dnevno drugo ogrlico in zapestnico v stilu,... evo ti smernica ( zagotovo kos nakita)
-ena ima v vrtcu mini folkloro (tudi sama pleše), torej smernica v tej smeri  ( izvezeni prtički ,... narodna niša pač)
-ena je pa tehnik za vse, vsi CDji, brošurice,... vse to je njeno delo (scrap book, štanca,..... karkoli v stilu ročnih spretnosti

Ancy -> RE: Prosim ideje (12.6.2009 15:16:16)

Jaz tud odsvetujem šopek, sej je lepo kak dan ali dva, potem pa roma v koš in ne ostane od tega noben spomin!

jar -> RE: Prosim ideje (13.6.2009 23:09:23)

če bi bila jaz vzgojiteljica bi se najbolj razveselila enega šopka poljskega cvetja in TAVELIKE ČOKOLADE (ali pa roche, fererro....)

noranate -> RE: Prosim ideje (14.6.2009 21:10:31)

Naši smo kupili orhidejo posajeno v steklen lonec s štirimi cvetnimi stebli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Bila je vidno vesela in ganjena, mi pa tudi, ker smo se poslovili za vedno, saj bodo naši škratki jeseni prvošolci[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Stran: [1]