zi&mm -> Majčice?! (23.5.2005 16:46:38)
|
Margareta, v izolski porodnišnici sem bila na pregledu; sej tista sestra na CTG-ju in ostalih izvidih je bila prav prijazna; me je tudi prišla večkrat vprašat, da kako se počutim, pa da če mi ne paše na levem boku naj se dam na desnega za kratko in spet nazaj; potem pa nek starejši ginekolog na pregledu ni komentiral ničesar; niti CTg, niti zatečenih nog, niti ko sem pojamrla da me kr fajn boli spodaj, še posebej med spanjem, ko se želim obrnit... V soboto pa je bilo kot v 9nebesa in če bi šla takrat rodit, me ne bi bilo prav nič strah; saj tista babica pri CTG-ju in ginekologinja sta bile čudovite; kar za današnjega gin.ne morem reč. No, sem že klicala svojga gin.v ZD in je rekel, da se mu zdi malo čudno, da ni pogledal vsaj plodne vode in beljakovin v urinu in da če me bo bol bolelo, da naj pridem k njemu oz.naj grem pa čez noč nazaj v iz.por., mal mu je tudi čudno, da sem naročena komaj čez 3dni, ko naj bi naročali vsak drug dan. Skratka moram počivat in obvezno noge v luft. Jooj, jaz sem tudi zvečer šla z mojim :love: na sladoled in mi je tako pasal; danes pa še nisva šla, mogoče kasneje samo kaj ko pa gre v nočno smeno; prej sva pa spala, ker ponoči ni šlo. Kolko pa si ti čez rok? :zmeden2: Jaz sem kao po zadnji :hudicek: v 41t, po UZ (tistih, ki jih delajo do 20t) pa v 40t :nosecka: po kasnejših UZ pa v 41t2d...tako da sem čisto :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: saj izvidov mojga gin. (ta dela v Zdravstvenem domu) v iz.porodnišnici niti ne gledajo. Jooj, grem pogledat, če je kakšna banjica sladoleda v zamrzovalniku, mogoče bo kej sreče :sloncek:
|
|
|
|