darilo za srebrno obletnico-spet (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ery -> darilo za srebrno obletnico-spet (23.5.2005 12:44:58)

Ojla...

Ne jezne biti...:) Ampak meni so šle vse ideje ven iz glave... Fora pa je, da sedaj sploh ne bi nič takega kupila, ampak res malenkost, in da je lepo. Ker to praznujeta starša (tista, ki še ne ve) in nista dobila ne vem kakšnih daril, tko da bi jaz tudi kaj malega.

Ampak kaj??? Dobila sta lepo sliko, pa vazo.... Kaj bi pa jaz kupla???

Kok mi je to težko..uf...A ima katera še kaj idej???
:sloncek:

damjanab -> darilo za srebrno obletnico-spet (23.5.2005 12:53:04)

Jaz sem kar nekajkrat za darilo kupila vstopnice za Teater 55 predstave. Odvisno ali bi jima bilo to všeč :zmeden2:, te niso tako drage.
Včasih je res težko kupit kake materialne stvari. Imajo pa za moj okus dobre predstave. Lahko jih poiščeš po internetu. :)

Erdbeere -> darilo za srebrno obletnico-spet (23.5.2005 12:55:51)

Kaj pa kakšna masaža???

Erdbeere -> darilo za srebrno obletnico-spet (23.5.2005 12:56:50)

Aja ma pa tud Špas tearter darilne vstopnice...pa baje je tale ta nova komedija Ko mačke ni doma odlična

ery -> darilo za srebrno obletnico-spet (23.5.2005 13:31:35)

jOJ, TO PA JIMA NE BI BLO VŠEČ, KER NIKDAR NE HODITA NA TAKE ZADEVE...:(

žiža -> darilo za srebrno obletnico-spet (23.5.2005 15:32:48)

Jaz sem našima za srebrno poroko eno čedno posteljnino. To je nekaj kar obadva koriščata, pa še pri teh letih počasi človek rabi mal motivacije :love: :sloncek: :love: :)- :)-
Za tetino srebrno sva pa zadnijč kupila srebrno penino pa eno čokoladno bombonjero v srebni embalaži pa srebrno sem dekorirala pa je bilo. srebrno

ery -> darilo za srebrno obletnico-spet (24.5.2005 7:22:11)

Žiža, al bi v poštev prišel kak okrasni poušter? sam tak-zanimiv...Pa kje bi to prodajali?

Stran: [1]