[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.5.2005 12:26:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

viv_ -> Lastovičja gnezda - problem (23.5.2005 12:31:40)

BAGI,

naša žlahta ima v centru mesta hišo in so Kranjska posebnost, ker so edini, ki ne odstranjujejo lastovičjih gnezd. Imajo jih pa po vsej dolžini hiše. Tako da boste morali to zrihtati, da ne boste imeli kampa ;)

čiv čiv

Anonimen -> Lastovičja gnezda - problem (23.5.2005 12:33:14)

Ne sicer preveč estetska rešitev:
Dajte nekomu lesene dilce dat delat in jih kot 'okras' dajte pod gnezda. Mi smo to naredili bolj po 'cigansko' sam pomagalo pa je.
Glede na to da imate leseno ostrešje se da tudi kaj luštnega scimprat ven. Malo iznajdljivosti pa bo.

Sam ne jih preganjat. Meni je še danes žal, da jih je mama odgnala od naše hiše. Po tistem, ko smo bajto na novo prebarvali.

Anonimen -> Lastovičja gnezda - problem (23.5.2005 12:34:45)

Hm... pojma nimam kaj naj ti svetujem.
Mi smo imeli nad balkonom gnezdo z mladimi kosi.... pa ni bilo nobenega sranja.
Ko sta gradila gnezdo je blo na balkonu vse čisto...
Ko so se izvalili.... je kosovka vse drekce sproti pojedla.... Ni blo nobene panike.

Sej po moje, je sranje sam zdej ko gradijo gnezdo, pol ko se bodo mali izvalili, pa itak mama lastovka vse drekce sproti popaca....

za drugo leto si pa kose naročite!:)-:)-

srnica -> Lastovičja gnezda - problem (23.5.2005 12:46:49)

Naši sosedje so jim podrli gnezdo, pa so jim lastovice popackale celo fasado na hiši.Spustila se je kar cela jata teh lastovic, in so tisto stran kjer je bilo gnezdo celo popacali s tem blatom.

Mislim, da je res najboljše, da date delat nekaj pod njihovim gnezdom, kam bodo padali kakeci.Pa naj bo tako lično nareto, pa boš vidla da bo na koncu še vse fajn zgledalo.

BONI* -> Lastovičja gnezda - problem (23.5.2005 13:00:04)

Ja Bagi, pre nobl bajto mate:)- Lastovke že vejo, kje je dobro:)- Morate mal sami fasado nasrat, pa se bojo prec odselile na lepš:)-

Sorry, ampak me res zabava

pravljica -> Lastovičja gnezda - problem (23.5.2005 13:15:00)

po moje bi bla dobra rešitev za kakce tudi kakšna ploščica (iz kopalnice), ki jo lahko obrišeš...kakci itak vedno na isto mesto padajo (mladički samo na rob gnezda stopijo in ritke pomolijo ven :) )
kar imajo bi jim pustila, drugje bi pa nekaj nastavila, da ne bi šlo res okoli hiše

žiža -> Lastovičja gnezda - problem (23.5.2005 15:38:04)

...kjer lastovke gnezdijo, so dobri ljudje doma... tralala..... :zaspan: (kokr da poje)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.5.2005 19:00:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]