Camila -> RE: Spolno prenosljive bolezni (12.6.2009 14:01:33)
|
Full lepa hvala za odgovore, res!! Lepo je prebrati, ker o takih stvareh zelo težko govoriš z najbližjimi, saj potem takoj pomislijo, da z razlogom sprašujem take stvari... To je preventiva in če se s partnerjem odločiva čez 2 leti imeti otroka je prau da narediva vse teste, ker kar sem brala klamidija lahko povzroči tudi neplodnost. Glede na to, da sem dala kri... mi niso sporočili nič, da bi bla okužena, tako da lahko izključim: HIV, hep B in C, sifilis Zdej bi morala narediti še teste na infekcijski: trichomonas, HPV, gonorejo, klamidijo, herpes. Čeprav ko berem na netu, nekateri pišejo o znakih, kot so: pekoč občutek pri urinirjanju, pri doseganju orgazmu-pri moških, prisotnos krvi med spolnim odnos... Pri naju se kaj takega ne dogaja. Čeprav bi rada te preizkave šla naredit oba s partnerjem in glede na to, da sva oba študenta, me zanima kje lahko opraviva te preizkave brez plačila!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] joj ej sem prau napeta zarad tega, se mi zdi tako čudno, da delam tako panika, ker so mi potrdili spremenjen celice ne materičnem vratu in zdaj je sama panika!!!
|
|
|
|