Katjusa -> RE: kje spijo...? (12.6.2009 15:41:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Drugače uno blazino lahko tudi po netu naročiš, npr. tukaj: http://www.nakupovanje.net/coleman-luftbed-comfort-dvojna-zracna-blazina-zracna-postelja-pr-1143988 Sem pa jaz najprej premišlejavala, da bi dve ti ta modri ožji blazini nekako skupaj spela. Se milsila, d abi kupila une ježke, pa jih raztrigla na 10 cm in potem dva konca prilepila s sekundnim lepilom na eno blazino, druga dva pa na drugo. Da bi se potem to skupaj prijelo, da ne bi blazini narazen lezli. Pa še jogi rjuho čez obe skupaj, pa je. Ker zdaj če že imate te blazine, pa že presnosno posteljico ste kupili ... no ja, saj vem, včasih je pač tako, ampak je to s temi nalepllejnimi ježki tudi ena od možnosti. te enojne blazine lahko, če znate šivat tudi zašijete tako veliko rjuho oz preobleko, da grejo obe not..... no mi nimamo nič imamo kr vsako v svoji pa se ne odmikata je pa res da pr nas noben ne spi na sredini.... al pa nardite ene 3 trakove pa jih skupi zvežete lahko tud s kako vrvico bo isti užinek pol čez pa eno rjuho pa bo
|
|
|
|