|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako hitro so vaši ugotovili, da je gosta hra...
23.5.2005 11:38:26   
Errai
Našemu kakšne 2-3 tedne poskušamo dajati gosto hrano. Jabolko, banano, rižev gresek. Ponavadi sploh noče žlice, zacementira usta in se obrača stran. Včasih pa usta odpre in proba, kaj je gor, ampak pogoltne samo, če je čisto tekoče (jabolčni sok), vse, kar je bolj gosto, gre pa ven iz ust. Kot da ne ve, da lahko to tudi pogoltne. Pa čeprav je vse čisto na drobno naribano oziroma pretlačeno. Tudi rižev gres, ki je samo bolj gosto tekoč, leti ven iz ust. Koliko časa so pa vaši rabili, da so dojeli hranjenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.5.2005 11:47:30   
Anonimen
Jaz sem naokoli spraševala, če je možno, da imam otroka, ki ne bo znal jest. Pa so me potolažili, da se je še vsak naučil jesti, in to ti tudi jaz zdaj predajam naprej.

Sicer je trajalo, ampak tam pri kašnih 8 mesecih bi pa že lahko rekla, da smo ji zares uvedli gosto hrano. Brez skrbi, pa nič ne skrbi in nič ga ne sili.

(odgovor članu Errai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2005 12:02:01   
Anonimen
ja eni otroci majo dolgo refleks ki proži jeziček na ven kot pri sesanju in zato sploh ne znajo hrane spravt v zadnji del ust pa požret. mal mu daj še časa pa bo minil ta refleks. kok je pa star?

lp, lara

(odgovor članu Errai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2005 18:45:26   
Errai
6 mesecev. Ma ja, saj vem, še vsi so se naučili jesti, pa se bo tudi naš.

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2005 21:37:24   
cukrmali
No, nas je pa ze prvo skodelico rizevih kosmicev zmazaal v 5 minutah (pri 4m1t), kot da se je ze rodil z zlico v ustih. Tako je se vedno pri 9 mesecih - karkoli mu dam. Je pa res, da sem imela zaradi raznih tezav vedno bolj glih za glih mleka in ocitno je komaj cakal, da dobi koncno 'orng' za jest!!!

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2005 22:12:06   
schnappi
Ko mu daš žličko v usta, mu jo malo podrži na jezičku, da bo sam posesal hrano dol, tako smo mi našemu pomagali, da ni mogel izplaziti jezička in je šla hrana v usta in ne ven. Rabil je pa vsaj 1 mesec, da je pokapiral sistem, pa še sedaj kdaj ponagaja z jezikom, ampak verjetno sedaj že ve zakaj. :)

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?