kala28 -> RE: urnik hranjenja (1.7.2009 19:35:50)
|
martand živjo...... sploh ne morem verjet, kako se lahko obroki dnevno spreminjajo........jaz ga zjutraj podojim, vendar mu takoj potem dam še kašico za jest, ker je takoj lačen........kaj pa če bi mu probala aptamil in potem notr zmešej kašico, ki se meša z mlekom??? pri nas sedaj to dobi....in sicer od milupe, nekej vrste grisolino........je pa to dost sladko, tako da bi mu mogoče bilo všeč........mu pa jaz zmešam bolj gosto, tako da je po žlici, kot da bi jedla čokolino....in mu ful paše.::-)))[sm=bravo.gif]kar se tiče kravjega mleka je tako:jest mu ga še ne bi dala, mogoče čez kakšen mesec.....mi je pa moja mami včeraj rekla, da ko sem bila jaz dojenček mi je že pri 8 mesecih dala kravje mleko, seveda razrečeno z vodo in pa gres.......pa sem čist o.k. izpadla ( no vsaj mislim tako ::-))) ) lahko pa probaš vsak dan po malem, potem boš pa vidla kako prenaša kravje mleko......... joj, teli otroci..........jest pa bom počasi prenehala z dojenjem, ker itak nič več nima od tega, razen ponoči, samo potem ne vem kaj naj mu pooči dam, glede na to da noče flaše..... ????[sm=zmeden.gif] lp
|
|
|
|