|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 11:32:53   
Sisy
En lep sončen pozdravček iz Ljubljane!

Koončno sem doma :) ! Preživela sem polni penzion v Postojni in sem vsa srečna ker sem doma ;) Najprej naj napišem da je postonjska porodnišnica zelo lepo urejena, čista, osebje pijazno,hrana dobra....super,res....in ko me bo enkrat doletela sreča materinstva in poroda se bom definitivno odločila za Postojno:)

V četrtek so me operirali,torej sem zjutraj prišla v bolnico tešča. Vse se je dogajalo tako hitro da sploh ne dojemaš celotnega dogajanja. Posadijo te v pol ležeč položaj,okrog tebe se vrti najmanj 10 zdravnikov in sester-en ti povija noge,drug pripravlja tiste zadevice za EKG,tretji katerter za infuzijo,četrti brije no in končno ti namestijo še masko...dve sekundici in že pančkaš....

Ko sem se zbudila iz narkoze mi je dr.Reševa razložila (ona me je namreč operirala) da sem imela ogromno zarastlin (mnogo več kot so pričakovali) zato se je celotna operacija tudi zavlekla še za kakšno dobro uro.Poleg tega so mi prešpikali še policistične jajčnike v primeru če bo kdaj potreben IVF.Diagnoza: vse zarastline so uspešno odstranili,pretok kontrasta je bil nato bp,vendar pa za delovanje samih jajčnikov garancij ni, torej lahko rata ali pa tudi ne. Vendar sem dobre volje in verjamem da nama bo uspelo.

Pa še počutje: po operaciji sem morala nujno na WC,sem vstala in se odpravila kar sama na WC, vendar mi je takoj postalo slabo,se mi začelo vrtet in meglit pred očmi torej takšne in podobne podvige toplo odsvetujem....Trebuh je po operaciji še nekaj časa boleč (cca 2 dni), vendar je to odvisno od posameznice. Meni so zaradi tako obsežne operacije morali narediti kar 4 luknjice,običajno naredijo le dve. Tako da danes boli le še malo,počutim se že mnogo bolje, v četrtek se pa poslovim še od šivov.:)

Moram rečt da sem srečna,vesela, in da se počutim kot da sem še samo par korakov do svojega cilja.Mislim da vsaka, ki mora skozi takšno "kalvarijo" si zasluži da je čimprej obdarjena z največjo srečo na tem svetu- z :duda:....Mislim da je ni,ki se ne bi strinjala z menoj ;)

lep pozdravček od SISY :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 11:36:26   
baguSka
Ojla sisy. Me fuuuull veseli da si končno doma in bolečinja izginja. Zdej pa res fali le še en korak do male tvoje pikice. In sicer: :sloncek: !;)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 11:38:42   
Nyah*
Ojla Sisy :rozica::rozica::rozica::rozica:,

zdaj pa kar pogumno :duda: naproti :bravo::bravo::bravo:!

pazi nase, pocivaj, pusti se cartati,...
:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 11:40:04   
saša24
lepo da si se vrnila iz bolnišnice, še lepše pa da so ti stvari poštimali.:bravo::bravo::bravo::bravo:

želim ti da čimprej zagledaš :modri::roza: in nam sporočiš lepo novico

pa lep dan ti želim

sasa24:sloncek:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 11:54:57   
emaa
me veseli, da se že bolje počutiš:bravo:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 12:00:26   
Sisy
Punce, rada bi izkoristila še enkrat ta post da sem vam še enkrat iskreno zahvalim za vse lepe besede in podporo ki ste mi jo namenile prejšnji teden, ko sem šla na operacijo....Na žalost sem vse uspela prebrati šele danes...Res ste zlate,bila sem zelo ganjena....in moram rečt da sem zelo vesela da vsa imam.....

vsem pošiljam en veliiik šopek lepih,dišečih,pomladnih :rozica:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 12:09:40   
buškica
mE VESELI DA SE DOBRO POČUTIŠ, ZDEJ PA VESELO NA DELO.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:;)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 12:28:47   
Gea1
Super, da je vse O.K. in kdaj lahko zdaj spet :sloncek: za :duda:.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 12:58:26   
anja 26
Želim ti da bi čimprej zagledala :modri: in ali:roza:

anja 26

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 13:32:33   
cmokec
Vesela sem, da je za tabo in da so spodaj uredili. Pazi se in z optimizmom do :modri::roza:.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 13:37:55   
Mijavček
Sisy,
sem vesela zate. Lepo, da si tako optimistična :bravo::bravo:
Jaz sem danes prvi dan v službi ,laparo sem imela 04.05. v LJ.
Glavo gor in gremo dalje ane?
LP
Mijavček:muca:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 15:19:25   
Urska61
Me veseli, da je to končno za teboj. :bravo:Me še čaka naslednji mesec! Zdaj pa pričakujemo novice, da si:nosecka:!! Lepo se čuvaj!:angel:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 17:11:05   
tinkamiška
Evo Sisy, pa je mimo:) Zdej pa počivaj in se pazi potem pa veselo na:sloncek::sloncek::sloncek:!

Sem vesela, da je za tabo in da so vse lepo poštimali::bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Po laparoskopiji.....
23.5.2005 18:49:10   
marrusa

Sisy,vse bližje si svoji :duda:

Želim ti,da boš kmalu sporočila,da boš srečka :nosecka:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?