|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sončenje v nosečnosti
18.6.2009 19:05:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nadian

Mene pa zanima,glede kopalk... a more bit trebuh pokrit ali lahko nosim bikinke na morju?

Jaz sem bila gola, pa se mala nič pritoževala.

(odgovor članu Nadian)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.6.2009 21:20:05   
majaS80
Jaz sem lansko poletje preživela večino časa na morju. 10. september sem rodila in še 1.teden avgusta sem bila na morju.
Dosti bolje sem se počutila tam, kot doma v MB. Boljša klima in ko ti je vroče greš v morje. Res pa je, da sem bila na soncu samo do 9-10 ure zjutra in popoldan po 5 uri. V vročini mi sonce niti ni pasalo.

Nevarno na vsem tem je to, da se telo lahko pregreje in seveda mali user posted image  v tebi tudi. Torej pozorna moraš biti na svoje počutje in se zadrževati v senci in veliko piti. Potem za morje sploh ni ovir user posted image

MajaK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.6.2009 21:25:15   
majaS80
Aja, kremo za sončenje pa sem uporabljala kar otroško Eucerin za občutjivo kožo  faktor 25. Trebuh pa namazala, da je bil ves bel od kreme user posted image   in nisem imela nobenih flekov ali alergije.
Je pa res, da ko sem rodila in je bil trebuh spet prazen in se je koža nekoliko skrčila me je pa skoraj kap kako črn je bil user posted image user posted image user posted image

MajaK

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.6.2009 8:30:40   
Mateja4

UV žarki zmanjšajo raven folne kisline, zato se je v zgodnji nosečnosti pretiranemu sončenju pametno izogibati.

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.6.2009 11:36:08   
modrasmotka
oj
mene pa neki zanima:ali bi mi katera v zadnjih 5 tednih odsvetovala kopanje v morju??itak sem mela namen se dobro namazati in po možnosti se kopati v kaki beli majci ker imam običajne kopalke.
moj G je malo čudn pa učas ne razume kaj ga hočem uprašat.gre se zarad kakih okužb itak se bom tahujše vročine izogibala

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.6.2009 13:33:24   
majaS80
Ne, tudi jaz sem se to spraševala, ampak če vidiš da je voda čista potem sploh ni priblema.
Jaz zaradi tega nisem imela nobenih težav, je pa res, da se nisem namakala dolgo v vodi...  Sem malo zaplavala oziroma se ohladila (na koncu plavat več ni šlo) in potem pod tuš.

MajaK

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.6.2009 14:09:17   
Anonimen
V morju je manjša verjetnost, da dobiš kako okužbo. Prej jo boš dobila doma v banji. Jaz sem se kopala doma pred porodom na polno, ker mi je ful sedlo. Sem imela pa kompleks pred bazeni in niti na telovadbo - plavanje za nosečnice nisem hotla iti. Ti kar plavaj in uživaj. 

(odgovor članu majaS80)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
19.6.2009 16:43:40   
modrasmotka
hvala.
še vedno nekam bolj navijam za morje kot pa bazeni v kakih termah pa nevem zakaj.tk mi občutek praviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.6.2009 19:35:54   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka

oj
mene pa neki zanima:ali bi mi katera v zadnjih 5 tednih odsvetovala kopanje v morju??itak sem mela namen se dobro namazati in po možnosti se kopati v kaki beli majci ker imam običajne kopalke.
moj G je malo čudn pa učas ne razume kaj ga hočem uprašat.gre se zarad kakih okužb itak se bom tahujše vročine izogibala

Priporočajo morsko voda, da brez skrbi. Jaz komaj čakam za avgust, da gremo na morje user posted image
Lani sem imela rizično user posted image  in ne priporočajo toplice, reke in bazene zaradi okužb. Da morje nisem prišla, ker sem 2 teden pred morje (pri 30.t) šla že v porodnišnico in tam ležala 1 mesec dokler moja princeska se je rodila. Letos upam, da bo vse ok in bom lepo šla na morje kljub temo, da sem ponovno user posted image  in rok imam v decembru.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.6.2009 19:37:27   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa kaj je s tabo ženska...sončenje v nos. NIKAKOR- SEM PROTI!!!!!!!!!!!ČE SI PA TOK GLUPA IN SE TI GRE  ZA BARVO PA IZVOLI IN BOŠ VIDLA KAŠNA BOŠ POL DO KONXCA LAJFA- FLEKASTA PO OBRAZU ....

Se strinjam user posted image  Ene res imajo male možgane user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.6.2009 22:51:13   
metka_zone
Tudi jaz sem se ''sončila'' v nedeljo in to skupaj z dveletnikom,ker je ati surfal...Ampak pozor!Oba sva bila namazana z faktorjem 50 ( otroško mleko ) in kaj se je zgodilo?Kljub rednemu polurnemu obnavljanju namaza je bil naš mali isti kot prej,jaz pa po nogah in dekolteju takšna,kot da imam najhujšo obliko luskavice!!!!!!!!!!!Danes je petek in jaz sem še vedno takšna kot bi bila garjava in nikdar več se ne sončim letos,razen v senci!!!!!Upam le,da bo kmalu izginilo,saj me je moj hotel peljati k zdravniku user posted image ,ko me je zvečer dobro pogledal.
Premisli o praženju,jaz nikdar več!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?