Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 10:22:29
|
|
|
|
viv_
|
NinKa - jaz pa obožujem velike prostore. Dnevno imamo nekaj čez 40m2 - na polovici je sedežna garnitura in domači kino, v drugem delu je pa "bralni kotiček" in pa klavir... No pa zdaj je povsod dodanih še precej igrač, ampak upam, da se bodo v najkrajšem možnem času selile v otroško sobo!
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 10:26:58
|
|
|
|
Pajaca
|
Ojoj pikec0, zdej te moram pa sovražit.... saj veš tisto gradbeniki:arhitekti pristno prirojeno sovraštvo.... ha ha. Ne sam včasih se res sprašujem kako in kaj. Nekaj jih je ok, sam eni pa kr neki. Pr nas je pač arhitekt sestri svetoval naj en dimnik (gor priključeni dve peči v nižjih nadstropjih) kar lepo podere, ker moti njegovo idejo. Eni arhitekti so pa čist super.... tisti, ki pač ne rinejo sam svoje naprej ampak ki poslušajo tistega ki bo v stanovanju/hiši živel. Tisti so super. A ti kaj svetuješ tkole kako bi blo bolje razporediti prostore. Se že par let mučim s stanvanjem pa mi neki ne potegne, pa bi rabla en strokoven nasvet..... tko eno idejo, da naprej rišem. Sej veš, ko se nekje ustavi....
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 10:34:21
|
|
|
|
špelin@
|
Imamo slabih 50 m2 veliko (majhno ;) ) stanovanje in smo trenutno še trije, v kratkem bomo štirje :bravo: Meni se zdi, da imamo čisto dovolj prostora, treba je le paziti, da ne skladiščimo kakšne nepotrebne krame :)- Vesela sem, ker nimam veliko dela s čiščenjem in pospravljanjem :bravo: Imamo pa vseeno veliiiko željo po eni majhni hišici, predvsem zato, ker si želimo malce travice pred njo 9nebesa :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 10:38:14
|
|
|
|
lutka
|
nas je pa pet in imamo 58 m2...........ampak tako butasta razporeditev,da ne veš kam bi kaj dal:zmeden::zmeden:...........v spalnici imamo zdaj,ko sta še dva kinderpeta,ravno tolk prostora,da se gibamo-stransko:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- ampak če bo posreči se bomo kmalu selili v mansardo:bravo::bravo::bravo:............tam bomo lahko pa plesali9nebesa9nebesa lp:rozica::rozica:
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 10:53:49
|
|
|
|
emaa
|
midva imava 63m2, v hiši, svojo etažo. Razporeditev smo malo spremenili (namembnost prostorov). Najina spalnica ni velika, ampak za naju dovolj, za otroško posteljico ni prostora, imava dodatno sobo, ki bo otroška, ko bomo kaj naštimali, je pa L, tako da bo za dva otročka brez problema, kuhinja, dnevna in jedilnica je en prostor s 25m2, pol pa še kopalnica, edina stvar, ki manjka, je klet, kee sva v kleti, pa ni placa za kak kolo ali kaj takega, drugače pa sva zadovoljna.
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 11:02:25
|
|
|
|
cukrček0
|
Pri nas smo trije, čakamo četrtega. Imamo 51 kavdratnih m, razporeditev glupa, sicer je 2,5-sobno. Kam bomo dali posteljico, previjalno,...se nama ne sanja, prostora za igrat že zdaj skoraj ni, razen na hodniku, sicer pa je glavno da se imamo radi, pa smo zadovoljni.
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 11:08:24
|
|
|
|
Mina1
|
Mi imamo 85 m2 (3-sobno), smo 4-je, pa se mi zdi premalo, žal. Sanjam, da bi imel vsak otroček svojo sobico, ali pa ena otroška, ampak velika, vsak svojo posteljico. Ker sedaj imamo eno malo otroško. Ker zdaj sem morala naročiti pograd, kar mi ni všeč niti malo, ker bo šle piškotek kmalu iz zibke v posteljico, kjer sedaj spi 3-letnik, on pa bo spal na novem pogradu spodaj. Pa kakšno "špajzo" bi tudi še imela, da spravim tisto, kar ne rabim takoj. In tako sanja svinja o kukuruzu, a kukuruza nema in tako. Ali pač nekega dne:)- pa-pa Mina1
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2005 12:04:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 12:04:39
|
|
|
|
žiža
|
mi smo pa trenutno v eni res stari najmniški hišci (cca 150 let) brez centralne :( mal vlage :( skratka precej enih živcev pa dela za normalno življenje. Placa imamo ene 50m2 uporabne površine. Danes je ravno eno leto sva/smo tukaj. Ampak še ene kurilne sezone pa ne bomo skoz sfural. Tako da upava, da se bomo še pred jesenjo selili. Zopet na žalost najemniško stanovanje. Za enkrat je v igri eno enosobno stanovanje 40m2 :zmeden: ampak sem prepričana, da bo bolj enostavno živet v manjšem stanovanju s centralno kot pa tukaj. Tukaj itak ne morem nobene omare k steni postavt, ker mi drugač stene začnjeo plesniti, po tleh je mrzlo, kopalnica je mrzla... No če slučajno katera ve za lkakšno najemniško stanovanje okolica Kranja... sem zaiteresirana... lp
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 16:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nas je 5, prihaja še :kuza:, pa imamo 90m2. Pa nam je premalo. Mamo sicer vsaka svojo sobo ampak na ta račun je zdej računalniška miza, jedilna miz ain likalna deska vse v dnevni in je tu mač natrpan. Moja pa sestrina1 soba sta cca 6 kvadratov al kolk, setra2 ma 8-10kv. - pojma nimam točn..itd. Manjka nam ena soba za vso kramo. Drgač se pa jst niti slučajno ne bi selila...tut u hišo ne, edin če bi bla hiša zlo bliz od tuki kje smo o trenutno. O čemer lohk pa sam sanjamo, ker na lotu še nismo zadel8)
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 17:24:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena T, čisto te razumem, midva imava samo 30 kvadratov, ampak se čisto nič ne bojim, kam bomo dali otroško posteljico in ostalo. Za razliko od nekaterih imamo zelo funkcionalno razporejeno (ločena kuhinja in zelo uporabna loža), samo bolj malo je vse skupaj. Največ prostora pa pridobiš s tem, da omare obesiš pod strop. Nad posteljo npr. se da zelo uporaben most naredit. No, kljub temu pa je velika želja, da si bi v nekaj letih kaj večjega privoščili.
|
|
|
|
Koliko "življenskega" prostora na d... 23.5.2005 18:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No mi smo tudi 3 na slabih 50-ih kvadratih (soba 25 m2, spalnica 12, kuhinja 9), sicer je še kar funkcionalno vse skupaj in navadno jih večina pravi, da je večje kot je v resnici, ampak kadar ni pospravljeno je pa groza in postanem prav živčna in tečna, ampak kaj na eni strani začnem pospravljat na drugi že mala zopet nametava...Skratka komaj, komaj čakamo da se selimo v kaj večjega, radi bi vrstno hiško, ampak kaj ko tudi mi še nismo (ne bomo) zadeli na loteriji...No ampak hočem reči, da se tudi v majhnem stanovanju da kaj narediti, da se prihrani nekaj prostora za "normalno" mobilnost. Pred kratkim sem bila v ene fuul luštkanem 1 sobnem stanovanju na Fužinah, kjer so imeli sobo cca. 30 m2 super urejeno in sicer tako, da so imeli tla polovico sobe dvignjeno za cca. 40 cm, tako da je bilo v pod tlemi postelja na kolesih 200x200 ter nekaj velikih predalov, kamor se lepo pospravi vsa krama, na dvignjenem delu pa je bila velika omara in velika jedilna miza ter fotelj, spodaj pa trosed in bilo je res super...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?