Zobki in vročina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

asso -> Zobki in vročina (23.5.2005 9:26:08)

Ojla,

mene zanima koliko časa traja vročina, če je posledica zobkov?
Kdaj daste :duda: svečko, pri kakšni temperaturi, že pri 38 ali počakate 38,5?
Naša ima namreč od včeri malo vročine pa ne vem ali je to posledica prehlada ali zobkov:zmeden: Zvečer sem ji dala pol svečke, da lepše spi pa je temperatura kar hitro padla in to sem ponovno ponovila danes zjutraj. Sedaj lepo pančka.

Lp asso

ZARA -> Zobki in vročina (23.5.2005 10:11:04)

oj,asso...Zara je imela ravno v petek in soboto vročino,ampak samo popoldan in zvečer...počakala sem da ji je zrasla na 38.5,dala svečko in je prespala celo noč...danes ima levo dvojko že malo zunaj,malo...vročina je pa že včeraj zginla...aja,pa mal driske je imela,samo enkrat!!
A ti je normalno??
lp

asso -> Zobki in vročina (23.5.2005 10:19:17)

Ja, je normalno.
Na dlesnih sicer ni nič videt, da se bi kaj delalo. Drugače pa so to šele prvi zobki, če so.

Lp asso

ZARA -> Zobki in vročina (23.5.2005 10:22:57)

Ker Zara je tud normalno jedla,prvi dan nič slabe volje,drug dan malo slabe volje...spala normalno,ne vem...jst sem mislla,da je kakšna angina,al pa viroza...ker pri zobih baje naraste TT do 39,oziroma mora biti pod 39...če ne je kaj drugega...mal jo opazuj...
Pa meri ji TT,da boš vedla...

asso -> Zobki in vročina (23.5.2005 12:06:36)

Oj, najlepša hvala.
Sej tudi naša ni glih slabe volje, ampak takšna, bolj mirna kot ponavadi in nič kaj dosti sitna. Tudi spi normalno, mal bolj se premetava, ampak spi in se lepo doji.

Ne vem no, bomo vidli.

Lp asso

polona2 -> Zobki in vročina (23.5.2005 16:55:02)

Pri nas je trajalo štiri dni,vročina in slaba volja, občasno sem ji dajala Calpol, se je pa ponoči večkrat kriče zbujala, prav nič prijetno ni bilo. Mogoče je pa samo viroza ali rahel prehlad, da sploh niso zobkii krivi???

asso -> Zobki in vročina (23.5.2005 17:03:54)

Sej je velika možnost, da niso zobki, sam tako me zanima kako je to pri zobkih.
Ali Calpol je za zbijanje temperature?
Jaz ji dajem paracetamolske svečke. Če jutri ne bo temperatura padla bom poklicala pediatrinjo, če se morda greva pokazati.

Lp asso

Stran: [1]