piko12 -> RE: vrtec za februarske otroke (10.6.2009 9:30:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonce21 Pozdravljeni! Zanima me, ali ste starši otrok, ki so rojeni februarja le tega dobili? Pri nas je tako, da sem včeraj dobila odgovor, da so nas zavrnili (vrtec bi potrebovala januarja 2010). Po pogovoru z ravnateljico mi je dejala, da izpolnjujem vse pogoje za vpis v vrtec (1. starosna skupina), vendar mi ne morejo izdati odločbe za leto 2010. Smo na 2. mestu (od 8) čakalne liste. Rekla mi je, naj si za tistih par[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (9 mesecev!!!!!) poiščem privat varstvo, oz. naj pridem oktobra ali novembra da vidi, če se da kaj naredit. Zdaj se pa naj tresem, če se me bojo konec leta usmilili in me vzeli. Pa še to: ima kdo kakšno kontaktno številko na Ministrstvu za šolstvo, da preverim, če je to res!! Hvaležna bom za vse informacije! LP Malo brez veze je, da se sekiraš za pol leta naprej. Jeseni otroke izpisujejo, ker so bolani in starši kar obupajo in se naredi prostor. Moj je sicer začel septembra, ampak so decembra, januarja in februarja dobili še 3 nove. Če pa si druga v vrsti pa se sploh ne obremenjuj in rajši uživaj porodniško.
|
|
|
|