|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnet mehur in test nosečnosti
10.6.2009 8:47:16   
Tejča05
Ali katrera ve če test pokaže ali je nosečnost ali ne pri vnetem mehurju, ker mi je vse skupaj zelo čudno imam a vnet mehur in se neupam prej k zdravniku dokler ne bom vedla ali je ali ni zaradi tablet, ki jih dobiš pri tem. Pa glede n ato da kar veliko na vodo hodim kdaj naj test naredim. Je pa čezdali huje s tem vnetjem.user posted image

Hvala.

lps

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 10.6.2009 15:10:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali katrera ve če test pokaže...
10.6.2009 8:51:57   
spelka12
Ti kr pojdi k dr. Ti bodo itak vzeli kri in opravili test če sumiš, da si user posted image . Mogoče bo pa to tvoje naj vnetje do sedajuser posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2009 9:40:15   
Anonimen
Test ti pokaže nosečnost neglede na vnet mehur, naredi ga zjutraj, ko je koncentracija hormonov v urinu najvišja.

K zdravniku pa pojdi v vsakme primeru čim prej, le povej mu, da je možno, da si noseča, da ti da tiste antibiotike, ki so za nosečnost najmanj škodljivi. Itak v začetku prve tedne ni nobenih posledic. Dlje kot boš odlašala, bolj se ti bo vnetje širilo, lahko tudi na ledvica in težje ga bo pozdravit. Samo od sebe se ne bo pozdravilo, kvečjemo zazdravilo in se ponovno čez čas vrnilo.

V nosečnosti pa je mehur še bolj občutljiv kot običajno in so uroinfekti pogosti (ter posledično jemanje antibotikov).

< Sporočilo je popravil Ankica -- 10.6.2009 9:41:18 >

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2009 13:15:57   
Katjusa
ena je šla enkrat k zdravniku k je misla,da ima vnetje in po preiskavah ji zdravnica sam reče gospa vnetja nimate bi blo možno, da ste noseči?.... in bila je res nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vnet mehur in test nosečnosti
10.6.2009 15:48:25   
majalina
pri vnetem mehurju bi imela zelo močne bolečine, ko bi šla na wc.... si ziher, da je to vnetje?

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2009 17:57:15   
Tejča05
Ja ne vem čudn je, sicer sem že imela vnet mehur močno (beri kri v urinu) pa je bil občutek podoben, samo tukaj ni tako kritično. Je občutek kot da me lulat tišči skos samo ne tako močno kot ponavadi. Pa še pri grlu imam tak čuden občutek k ne morm rečt da sm prehlajena, tako čudno je. Sam to z grlom traja vsaj že 1 teden in ne mine. Ne vem kaj je to k če bi bla prehlajena bi se vse skp že kaj razvilo pa ni nič.user posted image user posted image user posted image

Hvala za pomoč.

lps

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2009 19:28:22   
majalina
ko sem jst šla h gin., ker sem imela močne bolečine, sem dala urin in so mi istočasno tudi clear blue naredili tako, da ni panike...

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2009 19:28:58   
majalina
pozabla napisat, da sem mela vnetje mehurja, kar itak iz urina ugotovijo :-)

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2009 12:55:14   
BabyKitty
Sama sem šla k zdravniku v ponedeljek, zaradi bolečin v trebuhu. Mislila sem, da me bolijo jajčniki, ker mi zamuja menstruacija in da se pač tam kaj dogaja, bolečina sicer ni bila kot običajen krč, ampak sem si mislila, da je pač povezano z M. Sem klicala ginekologinjo in je rekla da če je test nosečnosti -, naj najprej naredim urinski test, da pogledajo če je kaj narobe s sečili (meni se je to zdelo skrajno čudno, saj drugače ni bilo nič posebnega pri lulanju, razen, da sem šla mogoče rahlo bolj pogosto).  No in so ugotovili, da je res vnetje sečil, čeprav ni nič peklo ob lulanju ali kaj podobnega.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2009 18:28:34   
Junija
Zdravo. Bila sem pri ginekologinji in je ugotovila da imam unetje mehurja. Z fantom sva seksala 6 dni  pred menstruacijo in sedaj mi že 3 dni zamuja menstruacija. Šla sem delat test in je biu negativem. Zanimam me če kera ve če se lahko na to zanesem ali kai nai naredim? 

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.