Zaprtje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Divja vijolica -> Zaprtje (23.5.2005 9:19:56)

Moj :duda: je do sedaj jedel prekuhano jabolko in riževe kosmiče, in po tem je normalno kakal vsak dan, samo bolj gosto. 5 dni nazaj pa sem mu dala jabolčno kašo- frutek in od takrat še ni kakal. Sedaj ga od takrat samo dojim, dajem mu vodo, čaj pa še kar NIČ. Ali mislite,da je bolje če bi mu dala gosto hrano, da se črevesje navadi ali je bolje, da ga samo dojim, dokler se ne pokaka? Ne vem kaj naj, cele dneve samo čakam kakec.
lp

HuAnita -> Zaprtje (23.5.2005 11:17:51)

Prinčipesa je samo ob dojenju kakala celo na 8 dni! Zdaj, ob gosti hrani, pa vsak dan. Po moje počakaj, pa preveri, če nima napetea trebuščka.

Divja vijolica -> Zaprtje (23.5.2005 11:27:22)

Hvala.
Moj je samo ob dojenju kakal večkrat na dan, ampak res zelo redko, skoraj vodo. Ko je začel jesti gosto hrano se mu je blato zgostilo. Sedaj pa toliko časa nič. Zgleda da je to zelo različno, odvisno od dojenčka. Upam da bo kmalu. Trebuh pa ni nič trd.

Anja167 -> Zaprtje (23.5.2005 19:34:59)

Pri nas smo na začetku kakali v vsako plenico, potem pri enih 4 mesecih se je pa začelo, da celo samo enkrat na teden (ko smo se samo dojili). Smo šteli vsak dan. Potem, ko smo uvedli gosto hrano, je bilo tako še nekaj časa (kakšen mesec), sploh ob tistih jabolčnih kašicah - tako kot praviš. Meni se zdi, da je glede zaprtja boljše kuhano jabolko, ampak kaj pa potem z vitamini? :zmeden: V glavnem, dandanes kakamo vsak dan, tako da bo ziher tudi pri vas kmalu (ko boste uvedli še zelenjavo in drugo) vse v redu.

Stran: [1]