taja83 -> RE: mamice študentke (7.7.2007 11:05:46)
|
ojla punce! Tudi jaz sem še študentka oz. absolventka VŠZ. Stara sem 24 let, septembra mi poteče status ampak ga bom podaljšala za eno leto (oz. vsaj upam, da nam mela kakšnih problemov glede tega). noseča sem 27t 6/7. z mojim že komi čakava, da postanemo družinica. zaenkrat bova še pri meni doma. moji starši nimajo nič proti oz. ravno nasprotno so prav veseli, da bodo meli enega vnuka doma, ker majo ful radi otroke. moj je drugače redno zaposlen, jaz pa mam še dva izpita in diplomo. septembra mam rok, oktobra pa moram it še enkrat na predavanja k enemu izpitu, ker sem tolkrat padla, to bo enkrat na teden. sicer mi je že sedaj hudo, ampak so mi doma rekli, da bodo pomagali. sva se pa drugače odločila za to našo pikico in ni bilo kot z neba prileteno. ostajam optimistična, da bomo vse speljali. aja drugo leto na spomladi se bomo pa verjetno selili v svoje stanovanje. lohk bi se že prej, sam sva rekla, da glede na to, da sva pri meni doma dobrodošla ne bova hitela in bova v miru zrihtala do konca. lep pozdrav in eno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]vsem sonosečkam študentkam za srečo.
|
|
|
|