[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.5.2005 8:48:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

soncek&luna -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 8:52:36)

dobro jutro nalin,
tudi jaz sem dobre volje, vstala pa pol ure prej ;)...
evrovizije nisem gledala razen polfinala...se strinjam, omar je dobro zapel samo koreografija bi lahko bila boljsa...skoda...

soncek&luna -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 9:13:14)

in kaj ste poceli cez vikend? jaz sem v petek bila na koncertu :zaspan:, v soboto na pikniku :)-, dan je bil nalasc za to, vceraj pa nabirala moci za nov teden :muca: ;)

Udb -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 9:15:42)

Jutro!!

Jaz sem že nazaj iz malice!! Pa mi ni nič kaj dobro v želodcu!! A imate kaj problemov skislino in zgago? Meni sta kar začeli nagajati!! :grrr:

Evurosonga nisem gledala! Itak sem zmeraj nezadovoljna z uvrstitvijo!

In drugače?

Sonček, kaj je s stanovanjem??

soncek&luna -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 9:36:22)

ojla udb, meni kislina in zgaga ne delata problemov, izogibati se moram samo cvrtja :(....

za stanovanje zvem jutri :zmeden:...sem v petek poslala e-mail, kjer sem opisala svojo situacijo in se je lastnica odlocila, da me spozna...je pa se vedno v dvomih...ufff...so eni neizprosni:(

imam pa jutri G...upam, da bom videla pikico

nana 27 -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 9:38:32)

Punce, mene pa tako matra špikanje spodaj na levi in desni pa spim tudi bolj tako tako :(( Ginekologinja pravi, da je to normalno. Jest se pa nikakor ne morem navadit na bolečine. Strah me je. Na zadnjem pregledu pred enim tednom me še ni tako bolelo pa tudi nič ni bilo ultrazvoka, da bi videla svojo pikco/a. Kako so potekali vaši pregledi okrog 17., 18. tedna?

Gibov še ne čutim. No ja, mogoče kot eno "šumenje" ali mehurčke pod kožo. A je to to?

Lepo se imejte, punce!

Udb -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 9:45:34)

NANA, glede bolečin - če so hude, pokliči G in povej!!! Drugače je razno špikanje normalno!

Pregled sem imela v 18.tednu. Dala sem urin, se zvagala, pritisk smo zmeril, pa srček sem slišala (samo slišala), potem sem se pa z G pogovarjala. In to je to!! G me ni niti pregledala, ne nič!

Gibi - meni se je zdelo podobno, kot, ko imaš prebavne motnje in se ti nekaj po črevesju pretaka!! No, ne čisto enako!! :)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.5.2005 9:57:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

chips -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 10:10:43)

Ojla jaz pa imam 31.5. pregled ,na tisti dan bom:nosecka: glih 18t in 2dni.Moram mu omeniti bolečine v levem koncu trebuščka in nad popkom.
Sicer nevem kaj bi to bilo,upam pa da ni kaj narobe.

MojcaG -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 10:22:47)

ojla!

jaz pa imam jutri pregled, počutim se odlično in imam tudi odličen apetit!:)-:)-:)-

do zdaj sem se namreč zredila že sedem kg. paše mi tudi veliko gibanja, sprehodi. včeraj sma jaz in :love: šla na piknik v naravo, v dvoje. :) in sma se imela super. uživam v sončku in v nosečnosti in vsem pošiljam lepe pozdravčke!

soncek&luna -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 10:40:25)

meni je trebuscek zrastel v zadnjih 14 dneh9nebesa..je ze prav luskan...lacna nisem skoraj nic...se moram kar prisilit, da jem vsaj 2xna dan...drugace pa tudi meni disi sladoled...vseeno kaksen samo da je..

NINA78 -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 10:51:18)

:) Tudi jaz se vam javljam, po nekaj dneh. Vstala sem pred dobrimi dvemi urami :zaspan: in od takrat že 2x zajtrkovala. Vmes sem malo ponovila dihalne vaje (hodim na mat. šolo pa danes imamo spet in je priporočala naj si malo ponovimo, če bomo želele danes še kaj vprašati).
Sicer sem OK, na pregledu sem bila prejšnji teden in moja G pravi, da naj kar še kar naprej lepo počivam. Dobila sem zopet tudi svečke proti vnetju (2 škatlici) Tako da 'uživam' dalje.
Tudi jaz čutim neko špikanje oz. PRITISKANJE, TIŠČANJE in to spodaj v jajčnikih (predvsem desnem). To izrazito bolj ko grem na WC (razlagam si tako kot da bi mi maternica pritiskala na mehur). Ne vem pa kaj je? In tudi G ni nič omenila, ker sem jo pozabila vprašat.
Sicer pa se mi zdi da komaj sedaj malo občutim to mojo nosečnost in da počasi postaja resničnost (me pa še vedno spremlja strah zaradi spontanega splava prvič).
Komaj čakam dan poroda in da bom lahko svojo pikico držala v rokah. Tako mi je lepo ko se mi kaj oglasi, to je res božansko. Pravi čudež!
No pa lepo se imejte vse skupaj in vse uživajte ob svojih malih čudežih :duda:!
LP, NINA. :racka:

Udb -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 10:55:48)

nalin, moja maternica se tudi čuti, ampak je ene 2 cm pod popkom!???!!? Kako pa to? Mogoče je pa moj bolj zvit!:zmeden:

sonček* -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 11:50:14)

Ojla mamice! Jaz sm bila prejšni teden na pregledu, pa je bilo tud vse v redu. Sem misla, da bom vidla kako se giblje moja :duda:, pa sem slišala sam srčka. Komaj čakam naslednji UZ bo šel očka z mano. drugač se pa počutm fajn, zredila sem se za 3 kg, brcike pa tud že dobr čutm, pa tud špika me mal. Lepo se imejte, pa mal se pocrklajte.9nebesa

Udb -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 13:09:34)

Še eno uro pa grem domov!! ;) komaj čakam!!! Ful mi je težko 8 ur sedeti za rač.!! Pa vam?

soncek&luna -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 13:14:38)

jaz sem rac.navajena...sem pa danes ze bila na soncku, vzela sem si cas za :kava: in sploh nisem hitela nazaj v sluzbo :ups:...je prav lustno zunaj...ti mal zavidam udb, ker bos uzivala, ko bomo me se delale...

Udb -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 13:15:59)

Ja, soncek, nekatere smo pridne, ko drugi pijejo :kava: in lahko potem malo več uživamo popoldne!! ;)

Do kdaj pa ti delaš?

soncek&luna -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 13:18:37)

delam do stirih...jutri pa imam dopust :bravo: zaradi pregleda..pa ravno jutri bo dezevalo:((...

Udb -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 13:31:41)

saj ne bo cel dan dež!!

cmokec -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 13:49:19)

Ojla,

Jaz pa prihajam od sp. zdravnika. 3 ure sem čakala, da sem oddala papir za podaljšanje bolniške. Da bi znorela. Pikico že fino čutim, jedla bi skoz. Sem pa boljše volje, ker grem lahko na sonček.

A je katera že naročena na morfologijo in kje je dobro?

Udb -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 13:54:27)

cmoki!!!! Te že kar pogrešamo v naši družbi!! Kako počutje?? Do kdaj imaš bolniško?

Na morfologijo sem naročena 7.6. kar k svoji G - a se da to izbirati??

smrkec -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 19:31:51)

Vse lepo pozdravljene!
Sem prvič na forumu in moram priznati, da je kar zabavno.
Sem v 18t in trenutno polna energije (še kakšne tri tedne nazaj je bilo ravno nasprotno).
Drugače pa so mi ponedeljki najbolj zoprni, ker je seveda treba iti v službo (se tolažim, da ne več dolgo).
Lep dan še naprej vsem skupaj

Udb -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 20:36:25)

smrkec, lepo pozdravljena med nami oktobrčicami!!

Iz katerega dela SLO pa si?

Nik&Taja -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 20:43:08)

Pozdravljene,

Tudi jaz bom imela svojega otročička oktobra in komaj čakam. Sem v 18t in se odlično počutim. Imam pa malo več časa za sebe, ker sem še študentka, ampak se moram pa učiti za izpite, dokler imam še čas. Sem sicer v zadnjem letniku faksa.

Komaj pa čakam, da moj mali kej kmalu začne brcati. Doma smo že malo nestrpni.

Vsem skupaj želim lep večer

smrkec -> le kje ste oktobrčice? (23.5.2005 20:50:21)

Zdravo Udb, hvala za dobrodošlico, drugače pa sem iz LJ.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>