Teya
|
ciao, punce....pridne ste ratale! :bravo::bravo::bravo: prav je tako! :bravo::bravo::bravo: kety, mene tudi pod rebrami tišči, ampak ne, kot bi imela napete mišice, ampak bolj, kot bi tisti predel bil omrtvljen....sem zadnjič povedala to tudi G v pričakovanju, da bo rekla, da je to povsem normalno, pa je full neko paniko naredila, nič povedala kaj bi lahko bilo, ampak me poslala v laboratorij in toliko kot sem razumela, je dala pod drobnogled ledvice, žolč...:zmeden: hvala bogu, so rezultati ok! :bravo: še vedno pa imam te filinge! ni pa bilo tako ok na polikliniki, kamor so me napotili na presajalni test s 100g glukoze, saj so me ožigosali z "moteno toleranco sladkorja", kar pomeni, da so mi "ukazali" dieto....da vam ne pravim kako je to grozno! imam 10000000000000 luštov, ki jih ne smem realizirat :((...toliko o tem, da je potrebno nosečnicam v vsem ustreči :)- tudi sama sem dobila že full stvari od prijateljev, pa sem čist izgubljena med njimi, predsvem med vsemi tistimi cotkami...ker ni več videt številke oblekice in ker je to moj prvi :duda:, se mi že sanja ne, kaj bo kdaj prišlo v upoštev :zmeden: sem čudna malo... če bo vse ok, greva z :love: s 30.5 v šolo...komaj čakam, saj sem potrebna, da mi kdo malo posoli pamet, da ne bom skakala po trgovinah kot kokoš brez glave :ups:...čist sem zmedena med vsemi stvarmi, ki jih ponujajo police...:zmeden: tia, full lep trebušček...:bravo::bravo::bravo: tebe, kety, pa še 1x sprašujem, upam, da ne zameriš, ampak, res mi ne gre v kišto, kako je možno, da si noseča 27,2, če imaš rok 27.8...jaz ga imam namreč 22.8, pa hugolina tudi, pa sva noseči danes točno 27 t.... srečno vsem, pa še naprej bodite takooooooooooo zelooooooooooo pridne! :rozica:
|