Alči -> RE: stres skozi celotno obdobje nosečnosti (10.6.2009 9:43:12)
|
Njaprej ti svetujem, da razčistiš s partnerjem. To je vajin skupni otrok, skupaj bosta starša in skupaj sta odgovorna zanj. Kako daleč boš pustila zgodbo je tvoja odločitev, ni lušno biti sama mama, še manj pa je lušno imeti otroka in imeti doma partnerja katerega bi bilo bolje da ga ne bi bilo. O stresu med nosečnostjo je veliko napisanega, nekih groznih dokazov o čemerkoli ni, so le predpostavke, hipoteze, mnenja,....Vsekakor pa to ne vpliva dobro ne nate in ne na otroka. Jaz sem imela prve4 mesece grozno nosečnost, ker smo se kregali ko psi in mačke z njegovimi. Na koncu je proišlo tak daleč da sva se midva kregala zarad njih in sva se odločila da se odseliva, saj smo mi3 bolj pomembni kot stara dva. Res pa je da mi je mož vedno stal ob strani. Ampak situacija je bila neznosna. Mene je bilo tudi ful strah, pa se je vse dobro končalo, mali je zamujal 1 teden, ker mu je bilo tako všeč v trebuhu:) Star je 11m, spet sem noseča:), pa spet je tu stres, saj naj bi me odpustili iz službe, pa še ena selitev naju čaka.... Srečno!!! Pa probaj se sprostit ko si sama s sabo in otročičkom.
|
|
|
|