Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kupujemo hladilnik - prosim za nasvete oz... 9.6.2009 12:08:39
|
|
|
|
TIA22
|
Jaz imam tega- Whirlpool-ovega pa lahko rečem da mi je žal da sem ga kupila, ampak izključno zaradi velikosti! je gromozanski in zelo težko ga napolniš-ha ha ha
|
|
|
|
RE: Kupujemo hladilnik - prosim za nasvete oz... 9.6.2009 12:21:17
|
|
|
|
tajtaja
|
POčakaj, da pride moj mož domov. On ima trgovino (med drugim) tudi z hladilniki. IN ti bo znal povedat iz prve roke kako in kaj, pa če boš pridna, še kakšen lep popust dobiš .
|
|
RE: Kupujemo hladilnik - prosim za nasvete oz... 9.6.2009 12:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam nobenega od teh,imamo gorenjevega. Jaz sem pri nakupu gledala,da je bil A+ ter,da je bil NO FROST.
|
|
|
|
RE: Kupujemo hladilnik - prosim za nasvete oz... 9.6.2009 12:26:44
|
|
|
|
Lunanai*
|
Res absolutno priporočam Liebherr. meni se je ob nakupu zdel malo drag, ampak je pa res odličen. Naš ima zamrzovalnik spodaj in dva predala sveže cone (kar je res enkratno, sploh če ne hodiš ravno vsak dan v trgovino po sadje in zelenjavo). Drugače so pa police in predali res bistveno bolj kompaktni in trpežni kot drugi, se sploh ne obrabijo, vodila lepo tečejo. Imamo ga dve leti in je kot nov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2009 15:05:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kupujemo hladilnik - prosim za nasvete oz... 9.6.2009 15:58:32
|
|
|
|
barika
|
jaz imam indesit, modela ne vem natančno, ima pa no frost in en. razred a, in kar mi je najbolj pomembno, hladilni del zgoraj in skrinjo spodaj. za 1x sem zelo zadovoljna, edino hladilnik ni nikoli poln
|
|
|
|
RE: Kupujemo hladilnik - prosim za nasvete oz... 9.6.2009 16:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Od teh, ki si jih izbrala, se meni zdi najboljši Bosch, za njim elektrolux, potem pa ostali (glede zanesljivosti). Meni osebno je najpomembnejše, da je skrinja spodaj in da ima no frost varianto. Hladilni del pa zgoraj - če pogledaš povsem praktično: hladilnik odpreš 10x dnevno, skrinjo pa 1-2x. Pa da je vsaj A razred, skrinje in hladilniki so veliki porabniki energije.
|
|
|
|
RE: Kupujemo hladilnik - prosim za nasvete oz... 9.6.2009 19:08:20
|
|
|
|
gita10
|
Mi smo zadnjič kupili Bosch KGN46A60 in smo nad njim čisto navdušeni. Jaz sem ena tistih, ki kupuje vse gospodinjske aparate Bosch ali Gorenje in sem z obema zelo zadovoljna kljub temu, da so skoraj vsi ocenjeni vendar z ničemer nikoli nisem imela problemov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?