Anonimen -> Oblačila za v vrtec (28.5.2005 15:04:19)
|
Izgleda, da so od otroka do otroka ogromne razlike. Ker jaz bi Tibirju lahko ves teden iste kavbojke gor dajala, ker niso nič umazane v smislu, da so poflekane ali umazane od trave ali zemlje ali ne vem česa. Tudi bele majice so nedotaknjene. Tudi ko je bil dojenček, ni nikoli bruhalm, tako da ga tudi tedaj ni bilo zato treba preoblačiti. Jaz ga v glavnem preoblečem zato, ker je že tako umazano, od telesa pač in od WCV-ja, kjer hodijo iz enega v drugega s hlčami, spuščenimi do gležnjev in gledajao, kje je prosto. Spotoma pa seveda po tleh pobrišjo, kar je tisti pred njimi nalulal. Na kakšne dva dni mu hlače zamenjam, majice pa ima tudi po kakšna dva dni. No, sedaj je poletje in so res bolj umazani, ker se igrajo v peskovniku, in je bela majica res bolj pogosto umazana. Za preoblečt mu pa tudi dam za s seboj en komplet, ampak ga ima sedaj že od zime notri, tako da moram zamenjati (je še majica z dolgimi in zimska, debela trenirka). Jaz ti predlagam, da probaš, V naprej, prav za v vrtec, ne kupuj. Jaz sem takrat, ko sem ga dala v jasli, ker so rekli, da mora imeti dva kompleta za s seboj, pa če ima enega še na sebi, ki naj bi tudi bil umazan v enem dnevu, če ne prej, tudi precej cunj kupila, potem sem pa Tiboja že čez 14 dni izpisala. No, tega ti verjetno ne boš, pa vseeno ni treba vnaprej kupovati. Boš potem videla, kako bo. Kupiš lahko še ve zmeraj, brez veze pa da ti premajhne cunje ostanejo v omari nenošene.
|
|
|
|