če je katera od tam.Nekaj me zanima, baje da obstaja nekje tam ena pravljična dežela(financirala naj bi tudi evropska unija)za otroke.Kje bi to bilo?In če res sploh je?!Baje, da so tam pravljični junaki,(kekec, noetova barka....)in neka igrala.A katera ve za kaj se gre?LP
Živjo! Sem iz Mozirja pa prvič slišim za to. Vem samo, da je na Gorenjskem nekje Kekčeva dežela, da bi pa blo v Logarski kaj pa še nikoli slišala, žal. Mal po netu prebrskaj. LP
Jaz sem slišala ,da je v Olimljah pravljična dežela,Kekec,Rdeča kapica...,in nekakšna dežela čokolade.Menda zelo super za otroke,hotela sem,da bi šli z vrtcem pa vzgojitelj ni bil za to!
gita10 -> RE: logarska dolina? (9.6.2009 7:27:05)
tudi jaz sem iz Zgornje Savinjske doline pa še nisem slišala za to pravljično deželo. Bomo pa poskušali danes zvedeti.
mia-2 -> RE: logarska dolina? (9.6.2009 16:41:05)
kolega mi je reku da je v Logarski bil z otroki in da je blo tole.Je pa rekel da je še naprej od Plesnika.Pa kao neka kmetija zraven -da so kosila po 5 eur.
Urša -> RE: logarska dolina? (10.6.2009 13:47:37)
V gozdu pri Penzionu na razpotju se nahaja (malo naprej od hotela Plenik), ta mesec odprta.
Ja res je v Logarski dolini Pravljična dežela Nahaja se pri Penzionu na Razpotju, malo naprej od hotela Plesnik, mimo Kmečke hiše Ojstrica in si tam. Hrana je fajn, za otroke pa zelo zanimivo - vredno ogleda