kdaj M po dabrostonu??????? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

saša24 -> kdaj M po dabrostonu??????? (22.5.2005 21:46:02)

punce mene zanima, če ima katera izkušnje naj mi prosim pove, po kolikih dneh zadnje tabletke ste dobile :hudicek: ?

jaz sem danes vzela zadnjo pa me zanima zato, da me ne bi prehitro presenetila??

hvala vam punce

lp sasa24:sloncek:

aljča -> kdaj M po dabrostonu??????? (22.5.2005 22:06:48)

V roku treh do petih dneh moraš dobit:hudicek:.Kdaj si jih pa začela jesti kateri datum ciklusa?
L.p.Alja:muca::metulj::zaspan:

saša24 -> kdaj M po dabrostonu??????? (22.5.2005 22:20:07)

v petek 13. sem bla v mb in tisti dan sem jih začela jemat. o ciklusu me pa ne sprašuj, ker sem že čist:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

zdej sem jih jedla 10 dni!

Sofia -> kdaj M po dabrostonu??????? (23.5.2005 10:47:03)

jaz sem jo dobila takoj naslednji dan, ko sem nehala jemat, je pa trajala manj casa, kot ponavadi, s tem da je moja:hudicek: tudi totalno zbrkana in prav nic pri meni ne drzi......

lp s.

saša24 -> kdaj M po dabrostonu??????? (23.5.2005 11:43:42)

js komaj čakam da dobim :hudicek: in se čimprej rešim hsg-ja! mi že kar čivčki delajo :((:((:((

ampak imam upanje, da po hsg-ju pa bom mogoče zagledala :modri::roza:. js mislim, da glede na to, da imam probleme samo z mojimi ovulacijami, ne bi smelo biti po hsg-ju problema!

kaj mislite pa ve, punce moje?????

sasa24:sloncek:

biba77 -> kdaj M po dabrostonu??????? (23.5.2005 11:54:29)

Sasa24, HSG ne odpravi tezav z O in tudi Dabroston ne...

Mijavček -> kdaj M po dabrostonu??????? (23.5.2005 14:04:08)

Oj, jaz sem jedla Dabroston 3x po 10 dni, M sem vedno dobila 3 dni po jemanju.

Se strinjam, da HSG ne odpravi težav z O, ker je diagnostična metoda in lahko kvečjemu samo prepuca malo jajcevode, na ostalo pa ne vpliva. S tem preverijo prehodnost jajcevodov in obliko maternice ter kako se kontrast razlije po trebušni votlini.

Za dabroston pa ne vem, če vpliva na O, to je hormon podoben progesteronu, deluje pa na več stvari... odvisno kakšno diagnozo imaš pomojem.

Lp
Mijavček:muca:

Skorpija -> kdaj M po dabrostonu??????? (23.5.2005 15:29:31)

Hej hoj Saša!

Jaz sem dobila M po dabrostonu en teden po zadnji tableti :zmeden:

Stran: [1]