Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam s prtljago - vozičkom? 8.6.2009 14:38:30
|
|
|
|
honey
|
Razmišljam, da bi se eno lepo soboto odpravili v ZOO v Zagreb in to z vlakom. Ogledala sem si tudi vozni red in recimo, da pridemo zjutraj v Zagreb, si ogledamo ZOO in da ne hitimo domov in ne lovimo ure, bi šli domov okrog 18.00. Ampak, če bi bili cel dan v Zagrebu, bi si ogledali poleg ZOO-ja tudi samo mesto, kar bi bilo pa za našega 4-letnika preveč utrujajoče in bi definitivno moral vmes počivati. Da pa ne bi matrala njega pa še moža zraven, razmišljam, da bi vzela s sabo voziček - marelo, za po Zagrebu. Ker pa nimam izkušenj s potovanjem z vlakom, me zanima, če je na železniški postaji možno voziček dati v hrambo ali kakorkoli se že reče temu za nekaj ur, da ga ne bi po ZOO vlačili s seboj, ampak bi ga šele potem, če bi ga potrebovali, vzeli za po mestu. Pa ne vem, če je to možno? Kaj mi svetujete?
|
|
RE: Kam s prtljago - vozičkom? 8.6.2009 14:41:36
|
|
|
|
skuštrana
|
Na vsaki postaji imaš garderobo, tam lahko pustiš prtljago. Seveda plačaš, ampak to ni neki ogromen znesek
|
|
RE: Kam s prtljago - vozičkom? 8.6.2009 21:29:56
|
|
|
|
ksenija12
|
voziček seveda lahko shraniš na ŽP...mi tudi načrtujemo takšen izlet...pa si ga bomo popestrili še z vožnjo s tramvajem (naša dva se ga že ful veselita, ko sta ga videla na slikah), pa še s turističnim vlakcem okoli jezera.
|
|
RE: Kam s prtljago - vozičkom? 9.6.2009 8:00:24
|
|
|
|
honey
|
Ksenija12, a vse to v ZG? Saj me je sram povedati, ampak še nikoli nisem bila v ZG, tako da nimam pojma, kaj se tam dogaja . Mi lahko prosim poveš, kje si vse to izbrskal, imaš mogoče kakšen link?
|
|
RE: Kam s prtljago - vozičkom? 16.6.2009 17:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Na vsaki postaji imaš garderobo, tam lahko pustiš prtljago. Seveda plačaš, ampak to ni neki ogromen znesek V Zagrebu definitvno je, zneska ne vem vec, ziher ni bilo veliko . Od "znamenitosti" je meni kul se Dinamov stadion (nasproti zivalskega vrta); tam imas tudi ostarijo z dobrimi pleskavicami, samo ne vem imena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?