|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grčija in 7-mesečnik
8.6.2009 14:38:08   
Čebel@
pozdravljeni!
prišla sem na idejo da bi šli septembra v grčijo(še ne vem katero mesto) in bo pupa takrat stara 7-mesecev.zanima me če bi mi pot priporočale glede na to da tam ni pitna voda in da bo mala na GH?
hvala vam za mnenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grčija in 7-mesečnik
8.6.2009 14:39:44   
honey
Zakaj pa ne? Jaz sem bila v Grčiji in smo pač pili ustekleničeno vodo, trgovine so pa založene z enako hrano, kot pri nas. Pa tudi v restavracijah dobiš "normalno" hrano, tako da ne vidim problema. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2009 14:41:45   
ULLA K
tudi mi smo bili z dojenčkom v grčiji in ni bilo nobenega problema...

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2009 14:59:47   
KT
Enake izkušnje kot moje predhodnice - kar brez skrbi user posted image

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2009 18:42:20   
nuala
No, sicer ne ves kam gres, ampak v vecini Grcije je voda pitna. Za dojencka pa tudi usteklenicena voda ni velik strosek.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.6.2009 21:46:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2009 14:54:45   
tajaf
Almera, mene pa neki zanima. In sicer kolko časa ste se vozili na Novo Zelandijo, ker mi zdej odhajamo z 10 mesečnim dojenčkom v Dominikansko, pa me zanima če mu je blo malemu kej naporen let?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 15:26:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tajaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?