teta beta -> septemberke!!! (22.5.2005 22:04:46)
|
zdravo!! oo, ful ti zavidam, jaz bi tudi dopust in morje.... :((, pa ima moj :love: šele konec julija dopust. Moj buši zadnjih štirinajst dni ful raste in je iz dneva v dan večji, dojenček pa vsak dan veselo brca. Kile so bile pred 14 dnevi na pregledu 5 + , zdaj so najbrž 6 ali sedem (nimam vage :ups:), strij pa tudi zaenkrat še nimam, čeprav se še ne mažem najbolj redno. Imava že globoki voziček (rabljen Chicco) in jajčko (tudi rabljeno), :love:-jev kinderpet in še nekaj malenkosti, ostala pa sva brez strehe nad glavo :((:((:((... no, ne dobesedno. Odločila sva se, da bova živela pri njem, saj so drugi dve varianti nakazovali precejšnje stroške, njegova mama pa živi v drugem kraju pri prijatelju in je rekla, da bo prišla domov vsakih 14 dni-3 tedne, da si opere cote itd. Sobo in kopalnico ima v spodnji etaži midva pa bi ji naredila še ločeno kuhinjo. Ko ji je :love: povedal, kako sva se odločila, pa pravi ona, da pa se bo ona s prijateljem selila domov in da si midva lahko urediva mansardo... :zmeden2: Je bil že moj proti, jaz pa tudi, kajne. No, zdaj morava pošteno premisliti in preračunati, kje in kako, stroški obnove bodo namreč kar... brrrr. Če ne bo šlo drugače, pač prve pol leta ali leto še pri njem, pa šele potem na svojem. Uživajte vse!! Lep pozdrav!
|
|
|
|