Dragana28 -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (26.11.2009 20:18:55)
|
Pozdravljene punce, upam, da ste uredile svoje reklamacije pri vozičkih, ker jaz se še samo z vozičkom ukvarjam [sm=smiley36.gif] poleg mojega sončka seveda. On je pred vozičkom [sm=smiley36.gif]. Jaz pa imam Brevi Ovo voziček, ki sem ga kupila junija, ampak sem ga začela uporabljati avgusta in od takrat pa do zdaj je bil 4x v servisu. 1. lupinica, ker je strehica padala 2. ogrodje se je težko zapiralo, voziček piska na vhodu trgovine HM, gobica na ročaju se je strgala 3.ponovno težko zapiranje, piska 4. težko zapiranje,piska samo s.... imam z tem vozičkom in je prav tako stal 700 eur. Vsakič sem dobila isti odgovor: voziček se popolnoma vredu zapira, strgana gobica je stvar poškodbe, piskanje ni okvara vozička, ampak trgovine oz. lahko piskajo tudi ključi. MiSLIM HALOOOOOOO! A potem vsi vozički piskajo v HM. Najprej sem res mislila, da je kaj takega v torbi in sem tamalega ven vzela, izpraznila torbo in šla not. Ja valda je zapiskalo. Torej je nekaj na vozičku, ker z nadomestnim sem pa lahko normalno šla v HM i ni nič piskalo. Moj pa tuli, kot da sem pol trgovine pokradla. [sm=hudicek1.gif] Kar se pa tiče zapiranja pa niso ugotovili napake, ker se pri njih vedno dobro zapira. Ja čudno, če pa v Pikapolonici Celje ga tri niso mogle sestavit, tako da nisem jaz nesposobna. Ko da je ne vem kakšna umetnost stisniti dva gumba in voziček zložit. Je pa zanimivo, da vsakič, ko sem ga dobila nazaj, se je voziček začuda začel lepo sestavljat in to je trajalo nekje 14 dni, potem pa ponovno začne štekat. Zdaj, ko sem ga dobila nazaj se mi tako lepo zlaga, da se nov ni tako lepo zlagal. Pa kao niso nič popravljali, ampak so samo gobico zamenjali. Pa točno vidi se, da so zamenjali cel ročaj. Mislim, da delajo norca iz mene, ampak ne bodo dolgo [sm=hudicek.gif], ker zdaj grem direkt na tržno inšpekcijo in bom zahtevala denar nazaj, ampak moram počakat, da mi zapiranje ponovno začne štekat, kar pa sigurno bo. Vas pa vsekakor obvestim kako bom zadevo uredila. [sm=sloncek.gif]
|
|
|
|