sedežza na kolo in mini čelade (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> sedežza na kolo in mini čelade (22.5.2005 19:43:47)

za našo piko poko sem danes končno uspela dobit čelado - obseg glave od 46 do 52 - prodajajo jih pa v intersparu, če katera išče.

zdej pa rabmo še kolosedež. do zdej sem ugotovila le to da obstajajo taki za zadi ali pa za spredi in da bomo tazga za zadaj, da manj otroku piha, pa še to vem da so od 3 do 25 jurjov. pojma nimam pa kaj naj kupim..na kaj moram bit pozorna pri nakupu? dete je pa 10 mesečno in bi rada da jo fajn drži gor na zicu d anau opletala prov extra

hvala za nasvete

lp, lara

frutka_ -> sedežza na kolo in mini čelade (22.5.2005 20:19:21)

Lara mi smo kupili sedež za kolo v Hervisu za 7tisoč. Je v redu, od tadražjih se razlikuje morda v tem da ni nastavljivo hrbtišče.
Sem pa se pogovarjala z eno mamico, ki ima nastavljiv sedež in ji je mali v njem zaspal pa mu je ravno tako kot pri mojem fixnem glavica naprej padala.V bistvi je nakoln v hrbtnem delu zelo minimalen, res se nagne le malo nazaj.

Odvisno tudi kje se boste z malo vozili. Jaz ga uporabljam za krajše poti (do vrtca, do babice, po parku). Imam pa takega, ki se prtitrdi na štel kolesa.Če imaš prtljažnik moraš kupiti drugačnega.

Sicer smo z njim zadovoljni, čelado pa imamo menda isto, ker sem jaz kupila enako kot jih imajo v Sparu v Hervisu.

Poglej tukaj smo še nekaj govorili o tem:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=38773&idk=100
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=40914&idk=100

MARTY -> sedežza na kolo in mini čelade (22.5.2005 22:17:47)

Tudi jaz sem že rezmišljala vendar bi imela takšnega za spredaj. Videla sem enega v kolesarski trgovini v Mercatorju v Šiški, stal je pa nekaj čez 15.000,00 sit. Sicer je bil pa kar o.k. videt; imel je za naslonit, zaščito za nogice pa še otroček vidi naprej, pa jaz bi jo vidla. Nevem pa kaj v primeru, da bi mi zaspala ?? :zmeden2:
No mogoče za krajše relacije ??
Mogoče katera od vas uporablja takšen sedež ?
Nočko, Marty

Stran: [1]