|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutek krivde
23.5.2005 20:34:54   
lena-3
Pa kaj boš imela slaba vest. Tudi naša pikica je prvih nekaj mesecev več kot pol noči prespala pri nama. Tudi meni je bilo tako lažje, ker sem jo dojila in se mi ni dalo kar naprej vstajati. Potem pa sem jo počasi začela dajati nazaj v posteljico. Predvsem se mi zdi pomembno, da jo daš v posteljico, ko gre spat, pa tudi, če potem ponoči pristane pri vama v postelji. V glavnem sedaj je stara 11 mesecev in spi v svoji postelji. Pa tudi, če bi slučajno še vedno spala pri nama se ne bi ravno s tem obremenjavala.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   občutek krivde
25.5.2005 17:51:43   
Aly
Naja31,

se podpišem pod poste Al bine in drugih, ki enako mislijo..... Občutek krivde bi lahko imela le v primeru, če bi otročka jokajočega tako dolgo dajala v njegovo posteljico, da bi se revček moral navaditi - navaditi brez bližine in naročja mamice, takrat ko jo najbolj potrebuje.....:zmeden2: Vsak otrok je drugačen....zato se ne ravnaj po pravilih drugih ljudi, temveč poslušaj le svojega :angel:....

V prvem letu starosti se otročku izoblikuje ZAUPANJE V OKOLICO IN PRIHODNOST ali pa kot neugodno STRAH PRED PRIHODNOSTJO IN SUMNIČAVOST.... TOPLINA, TOLAŽBA IN SKRB so osnovne otrokove potrebe ob prihodu na svet. Preko odnosa mati-otrok že v najzgodnejšem obdobju otrok razvija čustveno in spoznavno življenje - materino varstvo ustvarita temelj za zaupanje v življenju.... :) Če si otroček želi tvoje bližine, mu jo nudi, saj to POTREBUJE..... Mi smo na istem...vsi skupaJ uživamo v veliki postelji....in se tudi naspimo.....boš videla čez čas se navadiš..... :).

Pripenjam tudi temo enake vsebine, kjer je mnogo mamic dalo pozitivne izkušnje o skupnem spanju



Uživaj s svojo edinstveno :duda:

LP:rozica: ALY

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?
sonček08



da (68%)

ne (32%)


Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!